Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
4 op
Kesto
2 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Moduuli
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Muu
Opinnot alkavat
Oppimismenetelmät
2 lähiopiskelupäivää, ennakkotehtävä, itsenäistä opiskelua, ryhmässä tehtävä harjoitustyö ja henkilökohtainen kirjallisuustehtävä.
Aika ja paikka
Tiistai 9.5. ja tiistai 23.5.2023, Helsinki, Meeting Park OASIS.
Hakuaika
25.4.2023 mennessä
Hinta
1 450 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Tietointensiivisten yritysten johto, keskijohto ja asiantuntijat sekä liiketoiminnan, tietoprosessien, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäjät.
left

Moduulissa tutustutaan sosiaalisen pääoman ja luottamuksen keskeisiin käsitteisiin, rooliin ja soveltamismahdollisuuksiin. Tavoitteena on, että opintojen jälkeen osallistuja ymmärtää sosiaalisen pääoman ja luottamuksen dynamiikan ja kehittämismahdollisuudet työ- ja liike-elämässä.

 

Moduulin teemat

  • Sosiaalisen pääoman ja luottamuksen käsite sekä sovellukset tietointensiivisissä organisaatioissa ja verkostoissa
  • Sosiaalisen pääoman ja luottamuksen dynamiikka ja johtaminen
  • Mittaaminen ja kehittäminen
  • Uudet teemat ja suuntaukset

Moduuli on osa Tietojohtamisen asiantuntijaohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina tai sisällyttää LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittaviin opintoihin.

Asiantuntija

Kirsimarja Blomqvist

Moduulin vastuukouluttaja KTT Kirsimarja Blomqvist toimii Tietojohtamisen asiantuntijaohjelman akateemisena johtajana ja tietojohtamisen professorina LUT-kauppakorkeakoulussa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.