Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
15 opintopistettä
Kesto
10 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Ohjelma
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lahti Lappeenranta
Opinnot alkavat
Oppimismenetelmät
Ennakkotehtävät, lähiopiskelupäivät, case-esimerkit ja -harjoitukset, vierailijaluennoitsijat, itsenäistä opiskelua, yksilö- ja ryhmätehtävät ja omiin työtehtäviin sidotut harjoitustyöt.
Aika ja paikka
Ohjelma alkaa 16.5.2024 ja päättyy 24.1.2025. Lähiopiskelupäiviä on sekä Lappeenrannassa että Lahdessa.
Hakuaika
Ilmoittaudu 17.4.2024 mennessä
Hinta
6 490 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen johtajat, päälliköt ja asiantuntijat.

Yhteystieto
Pia Ruukki , puh. +358407567576 , sähköposti Pia.Ruukki@lut.fi
Lisätiedot
Osa ohjelman opiskelumateriaalista voi olla englanninkielistä.

Ohjelman infotilaisuuden tallenne sivulla alempana.
left

Hyvinvointipalveluiden johtaminen -asiantuntijaohjelma tarjoaa työkaluja julkisten ja yksityisten hyvinvointipalveluiden johtamiseen ja kehittämiseen rohkealla ja uudistavalla otteella.

Hyvinvointialueiden toiminnan menestyksekäs käynnistäminen asettaa uusia vaatimuksia niin esihenkilötyölle kuin taloudenhallinnalle.

Hyvinvointipalveluiden johtaminen -ohjelmassa pureudutaan muutosjohtamisen ytimeen ja päivitetään sosiaali- ja terveysalan murroksessa tarvittavia taitoja, kuten budjetointia ja kustannusten hallintaa, viestintää sekä prosessien johtamista.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointialoilla johtotehtävissä ja esihenkilöinä toimivien johtamis- ja talousosaamista riippumatta siitä, työskenteleekö henkilö julkisella vai yksityisellä sektorilla.

left

Kenelle?

  • Hyvinvointipalveluiden johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille sekä kaikille hyvinvointialan organisaatioiden kehittämisestä kiinnostuneille.

  • Organisaatioille ja yrityksille, jotka pitävät kestävien hyvinvointipalveluiden tuottamista ja johtamista tulevaisuuden valttikortteina.

  • Suositellaan myös muille kuin sosiaali- ja terveysalan koulutuksen suorittaneille. Kaikille, jotka haluavat vahvistaa julkisten tai yksityisten hyvinvointipalveluiden kehittämiseen ja johtamiseen tarvittavia tietoja ja taitoja.

right

Miksi?

  • Vaikuttavat ja laadukkaasti tuotetut hyvinvointipalvelut sekä niiden tuloksellinen johtaminen ovat yhteiskunnan resurssien käytön ytimessä.

  • Hyvinvointialueiden ja suurten yksityisten organisaatioiden johtaminen ja kehittäminen vaatii aiempaa laajempaa osaamista kannattavuuden, vaikuttavuuden ja kestävien ratkaisujen näkökulmasta.

  • Johtamisen kehittämiseen panostaminen heijastuu positiivisella tavalla julkisten ja yksityisten organisaatioiden henkilöstön työhyvinvointiin ja työssä viihtyvyyteen.

Ohjelman sisältö ja rakenne

left

Hyvinvointipalveluiden johtaminen -asiantuntijaohjelma rakentuu neljästä moduulista:

  • Johtajuus hyvinvointialalla, 5 op
  • Kestävä taloudenhallinta, 3 op
  • Johtamisviestintä kompleksissa toimintaympäristössä ja hybridissä mediamaisemassa, 2 op
  • Prosessien johtaminen, 5 op

Voit opiskella ohjelman kokonaisuutena tai poimia itsellesi parhaiten sopivat moduulit. Voit täydentää opintojasi muiden täydennyskoulutusohjelmiemme moduuleilla tai rakentaa eri ohjelmien moduuleista tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Ohjelman suoritettuasi voit hakea LUT EMBA-ohjelmaan.

right

Emilia Laapio-Rapi
Laadukkaiden ja taloudellisesti kestävien hyvinvointipalveluiden tuottaminen on tulevaisuuden valttikortti. Julkinen ja yksityinen terveydenhuolto voivat vuoropuhelussa oppia paljon toisiltaan.
Emilia Laapio-Rapi
Ohjelman akateeminen johtaja

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.