DuuniDay on vuosittain Lappeenrannan kampuksella järjestettävä LUTin ja LABin opiskelijoille suunnattu rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma on avoin muillekin  opiskelijoiden lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleita myös korkeasti koulutetut työnhakijat!

Yritysten esittelyständit täyttävät yliopiston pääaulan sekä osan 2. ja 3. kerroksista. Tapahtumassa voit kierrellä tutustumassa sinua kiinnostaviin yrityksiin, kysellä ja kuulla tarkemmin työmahdollisuuksista ja saada tietoa työnantajista suoraan yritysten työntekijöiltä.

Usein yrityksen edustajat tapahtumassa ovat omia alumnejamme, joten hyödynnä tilaisuus tavata ja jututtaa heitä rennossa ympäristössä. Verkostoitumista potentiaalisten työnantajien kanssa ei voi aloittaa liian aikaisin. Olet siis lämpimästi tervetullut DuuniDayhin, olitpa missä vaiheessa tahansa opintojasi!

Tapahtumassa on ständikohtaamisten lisäksi luvassa oheisohjelmaa. Suuntaa esimerkiksi CV-kuvaukseen, jossa ammattikuvaaja päivittää CV-kuvasi ajan tasalle. Katso oheisohjelma DuuniDayn ohjelmasivulta.

 

NÄIN VALMISTAUDUT DUUNIDAYHIN

Tule DuuniDayhin omana itsenäsi ja avoimin mielin! Jotta saat DuuniDaystä parhaan hyödyn, tapahtumaan kannattaa kuitenkin hieman valmistautua etukäteen:

🚀Oletko LUTin tai LABin opiskelija?

  • Kirjaudu JobTeaseriin ja rekisteröidy DuuniDay-eventtiin. Sieltä löydät opiskelijoille suunnatun DuuniDay-ohjelman koulutuksineen kokonaisuudessaan. Pääset myös tutustumaan tarkemmin DuuniDay-yrityksiin yritysprofiilien kautta. Kirjaudu JobTeaseriin LUTin tai LABin sähköpostilla ja salasanalla. Kaikkien etukäteen JobTeaser-eventtiin rekisteröityneiden kesken arvotaan lahjakortteja (30 x 10 €)!
  • JobTeaserin Career Centerin tietopankista löydät kootusti myös yleistä tietoa työnhausta ja LUT & LAB urapalveluiden tarjoamista palveluista.
  • Moodlen Find Your Career -itseopiskelualustan kautta pääset kehittämään työnhakutaitojasi, ja sen kautta voit mm. jättää CV:si uraohjaajien kommentoitavaksi. CV ja LinkedIn-profiili kannattaa laittaa kuntoon ennen DuuniDay-kohtaamisia yritysten kanssa.

🚀Vai oletko muu messukävijä?

  • DuuniDay-näytteilleasettajat löydät täältä.
  • CV ja LinkedIn kannattaa päivittää ajan tasalle ennen DuuniDaytä. Jos kaipaat tukea tähän, hyödynnä oman liittosi tai TE-palveluiden tarjoamia palveluita.
  • DuuniDayn ohjelma julkaistaan tällä sivulla.