DuuniDay on vuosittain Lappeenrannan kampuksella järjestettävä LUTin ja LABin opiskelijoille suunnattu rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma. Yritysten esittelyständit täyttävät yliopiston pääaulan sekä osan 2. ja 3. kerroksista. Tapahtumassa voit kierrellä tutustumassa sinua kiinnostaviin yrityksiin, kysellä ja kuulla tarkemmin työmahdollisuuksista ja saada tietoa työnantajista suoraan yritysten työntekijöiltä.

Usein yrityksen edustajat tapahtumassa ovat omia alumnejamme, joten hyödynnä tilaisuus tavata ja jututtaa heitä rennossa ympäristössä.

Verkostoitumista potentiaalisten työnantajien kanssa ei voi aloittaa liian aikaisin. Olet siis lämpimästi tervetullut DuuniDayhin, olitpa missä vaiheessa tahansa opintojasi!

Tapahtumassa on ständikohtaamisten lisäksi luvassa oheisohjelmaa opiskelijoille. Suuntaa esimerkiksi CV-kuvaukseen, jossa ammattikuvaaja päivittää CV-kuvasi ajan tasalle. Oheisohjelma tarkentuu syksyn aikana, ja se julkaistaan myöhemmin ohjelmasivulla.

 

NÄIN VALMISTAUDUT DUUNIDAYHIN

Tule DuuniDayhin omana itsenäsi ja avoimin mielin! Jotta saat DuuniDaystä parhaan hyödyn, tapahtumaan kannattaa kuitenkin hieman valmistautua etukäteen:

👀DuuniDay-näytteilleasettajalistan löydät täältä. Tutustu tarkemmin osallistuviin yrityksiin JobTeaserin yritysprofiilien kautta. Kirjaudu JobTeaser Career Centeriin LUTin tai LABin sähköpostilla ja salasanalla.

👀Career Centerin tietopankista löydät kootusti tietoa työnhausta ja LUT & LAB urapalveluiden tarjoamista palveluista. Find Your Career -itseopiskelualustan kautta pääset kehittämään työnhakutaitojasi, ja sen kautta voit mm. jättää CV:si uraohjaajien kommentoitavaksi. CV ja LinkedIn-profiili kannattaa laittaa kuntoon ennen DuuniDay-kohtaamisia yritysten kanssa.

Ennen tapahtumaa julkaistaan lisää LUT & LAB urapalveluiden valmistautumisvinkkejä DuuniDayhin!