Bachelor's Programme in Technology and Engineering Science

LUT-yliopistossa voit suorittaa englanninkielisen kandidaattiohjelman Bachelor's Programme in Technology and Engineering Science.

Kolmivuotinen kandidaattiohjelma on 180 opintopisteen arvoinen ja johtaa tekniikan kandidaatin tutkintoon. Ohjelman opiskelijat voivat jatkaa suoraan alan diplomi-insinööriopintoihin LUTissa ja suorittaa myös diplomi-insinöörin tutkinnon.

LUTin kandidaattiohjelmassa Bachelor's Programme in Technology and Engineering Science perehdyt laajasti tekniikan eri aloihin.

Englanninkielinen ohjelma on uusi ja sen järjestää LUT School of Energy Systems. Se vastaa nykyteollisuuden kestävien hybriditeknologioiden lisääntyvään tarpeeseen. Ohjelma käsittelee keskeisten tekniikan alojen kysymyksiä monitieteisesti, ja siihen kuuluu myös kieliopintoja, yrittäjyyskoulutusta ja työelämätaitojen kehittämistä.

Michael Child

"The combination of different disciplines provides you an excellent foundation to compete for the most wanted jobs in the best technology companies."

Michael Child
Head of the Programme

Ohjelmassa opit ratkaisemaan monitieteisiä tekniikan ongelmia, johtamaan projekteja, työskentelemään monikulttuurisissa ympäristöissä tai toimimaan yrittäjänä. Ohjelma tarjoaa käytännön kokemusta ja soveltaa eri tekniikan alojen teoriaa ja menetelmiä tosielämän monitieteisiin hankkeisiin.

Kandidaattiohjelmassa perehdyt keskeisiin ja aiheisiin liittyviin tekniikan aloihin. Ohjelma yhdistää kone-, sähkö-, energia- ja ympäristötekniikan. Voit valita erikoisalasi vapaasti toisena lukuvuonnasi.

Ohjelma tarjoaa vankan pohjan ja suoran väylän LUTin diplomi-insinööriohjelmiin kone-, sähkö-, energia- ja ympäristötekniikan aloilla.

Englanninkielisen kandidaattiohjelman jälkeen voit jatkaa opintojasi suoraan jossain seuraavista LUTin diplomi-insinööriohjelmista:

Konetekniikka:

Sähkötekniikka:


Energiatekniikka:


Ympäristötekniikka:

 

Näin haet ohjelmaan

Voit hakea joko:

  • ylioppilastutkinnon tai vastaavan perusteella: ylioppilastutkinto, International Baccalaureate -tutkinto, European Baccalaureate –tutkinto tai Reifeprüfung-tutkinto hyväksytään. Kielitesti vaaditaan muutamia poikkeuksia lukuun ottama.
  • muun toisen asteen tutkinnon perusteella: hakuprosessissa voidaan hyväksyä muu toisen asteen koulutus, joka antaa hakukelpoisuuden yliopistotason kandidaattiopintoihin kyseisessä maassa. Kielitestiä ei vaadita.

Technology and Engineering Science

Tutkinnot
Tekniikan diplomi-insinööri

Laajuus
180 opintopistettä (ECTS) + 120 (DI) opintopistettä (ECTS)

Kesto
3 + 2 vuotta, kokopäiväistä opiskelua
(3 vuotta kandidaattiopintoja + 2 vuotta DI-opintoja)

Opetuskieli
Englanti

Kampus
Lappeenranta

Akateeminen yksikkö
LUT School of Energy Systems

Hakuaika
5.–19.1.2022 klo 15.00

Opinnot alkavat
Syksyllä 2022

Lisätietoja
Jokainen opiskelija suorittaa ensin tekniikan kandidaatin tutkinnon (TkK) ja saa automaattisesti suoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon (DI).

 

FacebookTwitterTilaa uutiskirjeLinkedInInstagramFlickrYouTube