Tutkinto
Diplomi-insinööri
Koulutusala
Tekniikka
Tiedekunta
LUT School of Engineering Science
Laajuus
120 ECTS credits
Kesto
2 vuotta
Opetuskieli
englanti
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Mikkeli
Lisätiedot
Seuraava hakuaika syksyllä 2024 alkavaan koulutukseen alkaa joulukuussa 2023.

Muualla kuin Suomessa aiemman tutkintonsa suorittaneet voivat hakea syksyllä 2023 alkavaan koulutukseen jatkuvassa haussa 15.5.2023 asti.
left

Vesistöihin kulkeutuu päivittäin kaksi miljoonaa tonnia jätevettä kotitalouksista, teollisuudesta ja maataloudesta. Monilla puolin maailmaa vedenkäsittely on riittämätöntä, ja jätevesilainsäädäntöä kiristetään jatkuvasti. Kestävän kehityksen periaatteet haastavat meitä tarkastelemaan vedenkäsittelyä uusin tavoin. Sen sijaan, että päästöjä hallittaisiin putkenpäätekniikalla, resursseja tulisi käyttää parhaalla mahdollisella tavalla ja veden kierrätystä lisätä. Uusien, kestävien materiaalien ja teknologioiden tarve vedenkäsittelyssä on ilmeinen.

Tässä maisteriohjelmassa opit, miten vettä käsitellään tehokkaasti, kestävästi ja taloudellisesti. Opit myös keinoja kohdata tulevia veteen liittyviä haasteita.
Ohjelman opetuksessa tarkastellaan vedenkäsittelyn nykyisiä ja tulevia haasteita. Ohjelma paneutuu sekä uusiin että kehittyneisiin teknologioihin sekä tieteen viimeisimpiin läpimurtoihin, ja sisältö on suunniteltu vastaamaan teollisuuden ja asutusalueiden vaatimuksia.

Ohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena eli lähi- ja verkko-opetuksen yhdistelmänä. Osa kursseista suoritetaan kokonaan etäopetuksena. Läsnäolo Mikkelissä on tarpeen joillakin erikoistumiskursseilla ja laboratoriotehtävissä. Opiskelupaikan saaneiden tulee varautua osallistumaan kursseille kampuksella tarpeen mukaan.

Ohjelma on englanninkielinen.

left
EUR-ACE.and ASIIN accredited programs
right

 

EUR-ACE® and ASIIN are quality labels for engineering degree programmes at the Bachelor and Master level. The programmes were accredited in 2011 for the first time and the re-accreditation took place in 2017.

Katso myös