Etelä-Karjalan suurin rekrytointitapahtuma DuuniDay järjestetään Lappeenrannan kampuksella. Tervetuloa verkostoitumaan!
 
MITÄ: DuuniDay on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja heidän osaamisestaan kiinnostuneille yrityksille suunnattu messutyyppinen rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuman järjestää LUT & LAB Urapalvelut.

MISSÄ: Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, LUT-yliopiston tiloissa.

MILLOIN: Keskiviikkona 29.11.2023

 

🚀 Ilmoittautuminen aukeaa 4.9.2023 klo 9. Ilmoittautumislinkki lisätään myöhemmin tälle sivulle.

 

27.
DuuniDay
100
työnantajaa
6
alan opiskelijoita

Työnantajana pääset DuuniDayssä tutustumaan tulevaisuuden tekijöihisi ja rakentamaan yrityksesi työnantajakuvaa. DuuniDay onkin loistava tilaisuus tehdä yrityksesi tunnetuksi opiskelijoidemme keskuudessa opintojen alusta alkaen. Tapahtumassa tavoitat LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat. Tule rakentamaan suhteita sopivimpiin opiskelijoihin ennen kuin joku muu ehtii ensin!
 

Opiskelijoille ja muille kävijöille DuuniDay tarjoaa noin sadan työnantajan kattauksen, josta voit poimia kiinnostavimmat ja tutustua aivan uusiin yrityksiin. Pääset keskustelemaan tarkemmin työmahdollisuuksista ja tekemään tuttavuutta puolin ja toisin. Monet yritysten edustajista ovat LUTin alumneja. Hyödynnä DuuniDaytä kallisarvoisten verkostojen rakentamiseen jo opintojen alusta alkaen.

DuuniDayssä mukana rekrytointikumppanimme:

Kysyttävää tai palautetta DuuniDaystä? Ota yhteyttä employerservices@lut.fi tai:

right
left