Green Campus - Vihreitä edistysaskelia

Green Campus on opiskelu- ja työskentely-ympäristömme, joka luo kestäviä ratkaisuja globaaleihin haasteisiin sekä ilmentää LUTin vihreitä arvoja ja vahvaa energiaosaamista. Green Campuksella hyödynnämme poikkitieteellistä tutkimus- ja opetustoimintaa oman ympäristökuormituksemme pienentämisessä.

Lappeenrannan kampuksella vuonna 2011 lanseerattu Green Campus näyttää, miten tieteen, teknologian ja liiketoiminnan innovaatioita käytetään konkreettisesti kestävän maailman rakentamisessa. Oman infrastruktuurin kehittämisessä hyödynnämme Green Campuksella LUTin tuuli- ja aurinkovoimaloita. Seuraavaksi laadimme tutkimusosaamisemme pohjalta suunnitelman saavuttaa LUT-yliopiston hiilinegatiivisuus vuoteen 2024 mennessä.

Green Campus on myös kestävää kehitystä ja positiivisia ympäristövaikutuksia aikaansaava ajattelutapamme. Green Campuksella rakennamme maailmasta sellaista kuin sen mielestämme pitäisi olla.

Lue lisää LUT-yliopiston kestävän kehityksen ja vastuullisuuden tavoitteista ja toimintatavoista.

Kansainvälisesti palkittu kampus

Edistämme kestävää kehitystä sitoumuksiemme mukaisesti, arvioimme ja mittaamme ympäristönsuojeluun liittyvien toimiemme tasoa säännöllisesti.

Tunnustuksena osaamisestamme LUT on palkittu maailmanlaajuisen Sustainable Campus Excellence Award -kilpailun Excellence in Campus -kategoriassa parhaana yliopistona. Palkinnot jaettiin kestävää kehitystä ja vihreää teknologiaa konkreettisti edistävien tekojen ja näyttöjen perusteella.

Lue lisää toiminnastamme kansainvälisisissä kestävän kehityksen kampusverkostoissa.LUT-yliopisto

Lappeenrannan kampus
Yliopistonkatu 34
53850 Lappeenranta
Puh. 029 446 2111

Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 Lahti
Puh. 029 446 2111

Katso kaikki yhteystiedot