Kauppatieteiden maisteriohjelmat (KTM)

Kauppatieteiden maisteriohjelmat sopivat sinulle, jolla on jo Suomessa tai ulkomailla suoritettu kaupallisen alan alempi tutkinto, kuten tradenomin tutkinto.

LUT-kauppakorkeakoulun opetus paneutuu kestävän arvonluonnin tekijöihin eli siihen, kuinka yritykset menestyvät kansainvälisessä kilpailussa ja samalla toimivat taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla.

Kauppatieteet sopivat sinulle, joka haluat lähestyä ongelmia analyyttisesti usealta suunnalta. Kauppatieteiden maisteriohjelmissa opit kyseenalaistamaan liiketoiminnan käytäntöjä ja kehittämään uudenlaista yrittäjyyttä. LUTista valmistuvat kauppatieteiden ammattilaiset ymmärtävät kestävän kehityksen periaatteita ja osaavat edistää niiden toteutumista.

Maisteriohjelmissamme opiskelijoilta edellytetään kahden vuoden päätoimista opiskelua. Poikkeus tähän on työn ohessa opiskeluun soveltuva Tietojohtaminen ja johtajuus -ohjelma.

Neljässä englanninkielisessä maisteriohjelmassa (International Marketing Management, Supply Management, Business Analytics ja International Business and Entrepreneurship) on mahdollisuus suorittaa kansainvälinen kaksoistutkinto ohjelmien partneriyliopistoissa.

Miksi LUT?

  • LUT-kauppakorkeakoulu kuuluu parhaan 175 joukkoon maailmanlaajuisesti ja on myös Suomen toiseksi paras kauppakorkeakoulu (THE Subject Ranking, 2022
  • LUT-kauppakorkeakoulussa on erinomainen opiskeluilmapiiri (Suomen Ekonomien vastavalmistuneiden palaute, 2020)
  • LUTista valmistuneiden työllistymisprosentti on 97 % vuosi valmistumisen jälkeen (Tilastokeskus, 2020)
  • LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuneilla on valmistumishetkellä Suomen parhaat palkat – keskiarvo 3879 € / kk (Suomen Ekonomien vastavalmistuneiden palaute, 2020)

Suomenkieliset kauppatieteiden maisteriohjelmat

Englanninkieliset kauppatieteiden maisteriohjelmat

"Halusin parantaa mahdollisuuksia työelämässä ja menestyä uralla"

Tomi Sirén (kasvujohtaja ja johtoryhmän jäsen, Delipap Oy) opiskeli LUTissa taloushallinnon tradenomista kauppatieteiden maisteriksi.

Tutustu Tomin tarinaan

Katso kuinka voit opiskella tradenomista maisteriksi

Jos sinulla ei vielä ole alempaa korkeakoulututkintoa, voit hakea LUTin kandidaattiohjelmiin, joista saat jatkaa opintojasi suoraan DI- tai KTM-tutkintoon.

Katso video Lappeenrannan kampuksesta
Lisää videoita YouTube-kanavalla »
Katso video Lahden kampuksesta
Lisää videoita YouTube-kanavalla »

FacebookTwitterTilaa uutiskirjeLinkedInInstagramFlickrYouTube