Tuotantotalouden maisteriohjelmat

Tuotantotalouden koulutusohjelmassa yhdistyy talous, tekniikka ja johtaminen. Näin koulutetaan yritysten kehittäjiä, jotka eivät pelkää tarttua haastaviinkaan ongelmiin.

Englanninkieliset tuotantotalouden maisteriohjelmat:

Suomenkieliset tuotantotalouden maisteriohjelmat: 

"Halusin nähdä mihin rahkeeni tässä ympäristössä riittävät"

Tuotantotalouden DI-opinnot ovat logistiikkaa AMK:ssa opiskelleelle Antti Avelinille tapa laajentaa osaamista ja parantaa mahdollisuuksia työelämässä.

Tutustu Antin tarinaan

Tuotantotalouden diplomi-insinöörinä menestyksesi työelämässä on vain omista tavoitteistasi kiinni – sen todistavat LUTin tuotantotaloudesta valmistuneiden erinomainen työllistymisprosentti ja heidän menestystarinansa.

Tekniikkaa ja taloutta yhdistävänä asiantuntijana tiedät, miten yritykset toimivat ja miten ne saadaan toimimaan entistä paremmin. Tuotantotalouden diplomi-insinööri on tyypillisesti monesta asiasta kiinnostunut, aktiivinen, hyvä kommunikoija ja ongelmanratkaisukykyinen.

Koulutuksen avulla saavutat myös valmiudet kansainvälisessä, jatkuvasti muuttuvassa ja verkostoituneessa ympäristössä toimimiseen.

Jos sinulla ei vielä ole alempaa korkeakoulututkintoa, voit hakea LUTin suomenkieliseen tai englanninkieliseen tuotantotalouden kandidaattiohjelmaan, josta saat jatkaa opintojasi suoraan maisteriohjelmiin.