Projektit

Lisää projekteja LUT Research Portalissa.

INKA - Uudet tekniikat sähköverkon vikatilanteiden ja hajautetun tuotannon hallinnassa

Protect-DG - Uudet tekniikat sähköverkon vikatilanteiden ja hajautetun tuotannon hallinnassa -projektin tavoitteena on tutkia ja kehittää uusia ratkaisuja niin keskijänniteverkon vikatilanteiden hallintaan ja verkossa olevien pientuotantolaitosten ohjaukseen. 

Lue lisää projektista

RAMBO - Reippaaseen kasvuun AMB-osaamisella

Nopeasti pyörivät koneet ovat osa teknologista harppausta sata vuotta vanhasta sähkömoottoritekniikasta kohti moderneja sähkökäyttöjä. Suurnopeustekniikka tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen laiteintegraatioon, mikä parantaa energia- ja materiaalitehokkuutta sekä pienentää toimilaitekokonaisuuksien elinkaarikustannuksia.

Lue lisää projektista

FESSMI – Tulevaisuuden energiavarastoratkaisuja meriteollisuuden sähköjärjestelmiin

FESSMI – Tulevaisuuden energiavarastoratkaisuja meriteollisuuden sähköjärjestelmiin (Future energy storage solutions in marine installations) – on yksi INKA innovatiiviset kaupungit -ohjelman hankkeista, joka saa rahoituksensa Euroopan Unionin rakennerahastosta (EAKR).

Lue lisää projektista

TEMEKO - Teknillisen Mekaniikan koulutuskokonaisuus

Teknillisen Mekaniikan koulutuskokonaisuus -projekti on Euroopan Sosiaalirahaston rahoittama hanke, jonka tarkoituksena on tarjota koulutuskokonaisuuksia teknillisen mekaniikan koulutuksen saaneille ja teollisuudessa työskenteleville henkilöille.

Lue lisää projektista

Ota yhteyttä

LUT School of Energy Systems

johtaja Jarmo Partanen
p. 040 506 6564
jarmo.partanen@lut.fi

varajohtaja Juha Varis
p. 040 501 7478
juha.varis@lut.fi