Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
4 op
Kesto
2 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Moduuli
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Muu
Opinnot alkavat
Oppimismenetelmät
2 lähiopiskelupäivää, ennakkotehtävä, itsenäistä opiskelua, ryhmässä tehtävä harjoitustyö ja henkilökohtainen oppimistehtävä.
Aika ja paikka
Keskiviikko 1.11.2023 ja tiistai 12.12.2023, Helsinki, Meeting Park OASIS.
Hakuaika
Ilmoittaudu viimeistään 24.10.2023.
Hinta
1 450 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Tietointensiivisten yritysten johto, keskijohto ja asiantuntijat sekä liiketoiminnan, tietoprosessien, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäjät.
Yhteystieto
Pia Ruukki , puh. +358407567576 , sähköposti Pia.Ruukki@lut.fi
Lisätiedot
Moduuli on osa Tietojohtamisen asiantuntijaohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina tai sisällyttää osaksi LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittavia opintoja.
left

Moduulissa tutustutaan tietointensiivisen organisoinnin uusiin organisoitumismuotoihin, avainkäsitteisiin ja sovelletaan teoriaa digitaalisilla alustoilla tapahtuvaan yhteistyöhön ja ongelmanratkaisuun. Tavoitteena on, että opintojen jälkeen osallistuja osaa organisoida ja johtaa digitaalisilla alustoilla tapahtuvaa tietointensiivistä asiantuntijoiden arvoa luovaa yhteistyötä ja siihen liittyviä tietoprosesseja.

Moduulin teemat

  • Ekosysteemit
  • Digitaaliset yhteistyöalustat
  • Asiantuntijayhteisöt
  • Tiimit ja väliaikaiset ryhmät

 

Asiantuntija

Kirsimarja Blomqvist

Moduulin vastuukouluttaja KTT Kirsimarja Blomqvist toimii Tietojohtamisen asiantuntijaohjelman akateemisena johtajana ja tietojohtamisen professorina LUT-kauppakorkeakoulussa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.