Tutkinto
Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri
Koulutusala
Tekniikka
Opiskeltava ala
Laskennallinen tekniikka
Tiedekunta
LUT School of Engineering Sciences
Laajuus
180 (tekniikan kandidaatti) + 120 (diplomi-insinööri) opintopistettä (ECTS)
Kesto
3 + 2 vuotta, kokopäiväistä opiskelua
Opetuskieli
englanti
Koulutustyyppi
Tutkintokoulutus
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lappeenranta
Hakuaika
8.–22.1.2025 klo 15:00 (UTC+2)
Lisätiedot
Aiemman tutkintonsa muualla kuin Suomessa suorittaneet voivat hakea syksyllä 2025 alkavaan koulutukseen rolling admission -haussa 1 November 2024–15.4.2025 klo 15:00.

left

Tosielämän haasteet tieteen ja tekniikan alalla vaativat monitieteistä lähestymistapaa, joka yhdistää matemaattisen mallinnuksen, algoritmit ja datan. Tämä moniosaamisen on erityisen tarpeen nykypäivän suurten haasteiden edessä – ilmastonmuutos ja tekoälysovellukset mukaan lukien. Tulevaisuudessa maailma on vielä datapainotteisempi, koska tietoa tuotetaan ja analysoidaan tauotta.

Computational Science and Artificial Intelligence -kandidaattiohjelma yhdistää matematiikan ja tietotekniikan opintoja ja tarjoaa opiskelijoille keskeisen osaamisen laskennallisiin asiantuntijatehtäviin.

Ohjelma opettaa ratkaisemaan tosielämän ongelmia ja kehittämään toimivia ratkaisuja algoritmien avulla. Opit tekemään päätelmiä ja johtamaan tietoa valtavasta määrästä dataa. Ymmärrys datan keräämisestä, analysoinnista ja tulkinnasta auttaa tekemään perusteltuja päätöksiä, optimoimaan prosesseja ja edistämään innovaatioita.

Ohjelma on englanninkielinen.

Katso myös

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuukaudessa luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.