Tutkinto
Diplomi-insinööri
Koulutusala
Tekniikka
Tiedekunta
LUT School of Engineering Science
Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)
Kesto
2 vuotta
Opetuskieli
englanti
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Lahti
Lisätiedot
Seuraava hakuaika syksyllä 2024 alkavaan koulutukseen alkaa joulukuussa 2023.

Muualla kuin Suomessa aiemman tutkintonsa suorittaneet voivat hakea syksyllä 2023 alkavaan koulutukseen jatkuvassa haussa 15.5.2023 asti.
left

Ohjelmistotuotehallinta määrittelee, miten digitaalisen tuotteen elinkaarta johdetaan, suunnitellaan ja hallitaan. Uuden teknologian sekä yhteiskunnan ja liiketoiminnan digitalisaatio muuttavat liiketoimintaa jatkuvasti ja muokkaavat ohjelmistokehityksen ympäristöä.

Ohjelma keskittyy ohjelmistojen ja digitaalisten palveluiden suunnitteluun, toteutukseen ja huoltoon liiketoimintaympäristössä. Se yhdistää liiketoiminnan ja ohjelmistotekniikan tämän päivän ohjelmistoalustoilla ja ekosysteemeissä.

Maisteriohjelma on suunniteltu työn ohessa opiskeluun soveltuvaksi, mutta ei ole etäohjelma. Ohjelman opetus toteutetaan pääosin intensiiviopetuksena Lahdessa kerran kuukaudessa perjantaisin klo 9–17. Ohjelman yhteiset peruskurssit ovat suoritettavissa myös etäopintoina, mutta syventävien sekä valinnaisten kurssien osalta läsnäolovaatimukset vaihtelevat – ohjelmiin valituilla opiskelijoilla tulee olla valmius tulla kampukselle tarvittaessa.

Ohjelma on englanninkielinen.

Katso myös