Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Valmiuteni yrittäjänä ovat parantuneet huomattavasti
Mikko Sievänen
Toimitusjohtaja, MPS Holding Oy KATI 8

Pitkänlinjan yrittäjänä halusin joitakin vuosia sitten uudistaa ja mitata suhdettani yrittäjyyteen ja liikkeenjohtoon ja tämän vuoksi hakeuduin KATI 8 -kurssille. Pääaineena pk-yrityksen johtaminen ja sivuaineena laskentatoimi tuntuivat sopivan tähän osaamiseni päivittämiseen. Kurssini päättymisen häämöttäessä, kokemusteni mukaan voin jo sanoa, että olen saanut aimo annoksen uudenlaista näkemystä tapaan johtaa ja suunnitella yritystoimintaani.  

Aion jatkaa aikaisempaa yritystoimintaani toistaiseksi ja uskon, että erityisesti yritysteni kasvun johtaminen tulee olemaan tulevaisuudessa se osa-alue, johon valmiuteni yrittäjänä ovat parantuneet huomattavasti, ja joka on usein yrittäjälle se eniten pohtimista sekä suuria valintoja aiheuttava aihekenttä. Yrittäjät KATI -kursseilla ovat olleet tietämykseni mukaan kohtalaisen harvinaisia, mutta haluan rohkaista yrittäjäkollegojani hakeutumaan tämäntyyppisten opintojen pariin.  

Mikko Sievänen  
Toimitusjohtaja, MPS Holding Oy
KATI 8

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.