Etelä-Karjalan suurin rekrytointitapahtuma DuuniDay järjestetään Lappeenrannan kampuksella – vihdoin taas kasvokkain. Tervetuloa verkostoitumaan!
 
MITÄ: DuuniDay on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja heidän osaamisestaan kiinnostuneille yrityksille suunnattu messutyyppinen rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuman järjestää LUT & LAB Urapalvelut.

MISSÄ: Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, LUT-yliopiston tiloissa.

MILLOIN: tiistaina 22.11.2022 klo 10–15.

 

DUUNIDAY 2022 ON LOPPUUNMYYTY 🚀

Kiitos kaikille ilmoittautuneille työnantajille tavataan marraskuussa Lappeenrannassa!

26.
DuuniDay
100
työnantajaa
5
alan opiskelijoita

Työnantajana pääset DuuniDayssä tutustumaan tulevaisuuden tekijöihisi ja rakentamaan yrityksesi työnantajakuvaa. DuuniDay onkin loistava tilaisuus tehdä yrityksesi tunnetuksi opiskelijoidemme keskuudessa opintojen alusta alkaen. Tapahtumassa tavoitat LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat. Tule rakentamaan suhteita sopivimpiin opiskelijoihin ennen kuin joku muu ehtii ensin! Katso lisätiedot DuuniDay työnantajalle -sivulta.
 

Opiskelijoille ja muille kävijöille DuuniDay tarjoaa noin sadan työnantajan kattauksen, josta voit poimia kiinnostavimmat ja tutustua aivan uusiin yrityksiin. Pääset keskustelemaan tarkemmin työmahdollisuuksista ja tekemään tuttavuutta puolin ja toisin. Monet yritysten edustajista ovat LUTin alumneja. Hyödynnä DuuniDaytä kallisarvoisten verkostojen rakentamiseen jo opintojen alusta alkaen. Lue lisää DuuniDay kävijälle -sivulta.

DuuniDay 2022 näytteilleasettajat

Rekrytointikumppanimme ja lähes sata muuta

Kysyttävää tai palautetta DuuniDaystä? Ota yhteyttä duuniday@lut.fi tai:

right
left