Etelä-Karjalan suurin rekrytointitapahtuma DuuniDay järjestetään Lappeenrannan kampuksella – vihdoin taas kasvokkain. Tervetuloa verkostoitumaan!
 
MITÄ: DuuniDay on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja heidän osaamisestaan kiinnostuneille yrityksille suunnattu messutyyppinen rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuman järjestää LUT & LAB Urapalvelut.

MISSÄ: Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, LUT-yliopiston tiloissa.

MILLOIN: tiistaina 22.11.2022 klo 10–15.

26.
DuuniDay
100
työnantajaa
5
alan opiskelijoita

Työnantajana pääset DuuniDay-tapahtumassa tutustumaan tulevaisuuden tekijöihisi ja rakentamaan yrityksesi työnantajakuvaa. DuuniDay onkin loistava tilaisuus tehdä yrityksesi tunnetuksi opiskelijoidemme keskuudessa opintojen alusta alkaen. Tapahtumassa tavoitat LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat. Tule rakentamaan suhteita sopivimpiin opiskelijoihin ennen kuin joku muu ehtii ensin! Katso lisätiedot DuuniDay työnantajalle -sivulta.
 Opiskelijalle DuuniDay tarjoaa noin sadan työnantajan kattauksen, josta voit poimia sinua kiinnostavimmat ja tutustua aivan uusiin yrityksiin. Pääset keskustelemaan tarkemmin työmahdollisuuksista ja tekemään tuttavuutta puolin ja toisin. Monet yritysten edustajista ovat LUTin alumneja. Hyödynnä DuuniDaytä kallisarvoisten verkostojen rakentamiseen jo opintojesi alusta. Lue lisää DuuniDay opiskelijalle -sivulta.

DuuniDayhin 2022 osallistuvat yritykset

Rekrytointikumppanimme ja kymmeniä muita

Kysyttävää tai palautetta DuuniDaystä? Ota yhteyttä duuniday@lut.fi tai:

right

Amanda Penttimies

Suunnittelija
Muut ulkoisten asiakkaiden palvelut
left