DuuniDayssä tavoitat samalla kertaa LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat sekä LAB-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat. Hyödynnä myös loistava tilaisuus tavata kansainvälisiä opiskelijoita, joita DuuniDayssä on mahdollista tavata poikkeuksellisen suuri joukko!

 

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 4.9.2023 KLO 9. LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN LISÄTÄÄN MYÖHEMMIN TÄLLE SIVULLE. ILMOITTAUDU AJOISSA DUUNIDAYHIN 2023 DUUNIDAY 22.11.2022 MYYTIIN LOPPUUN JO SYYSKUUSSA 2022 🚀

 

 

Vuoden 2022 DuuniDay-näytteilleasettaja, hyödynnä JobTeaser-yritysprofiilia työpaikkojen julkaisussa ja pidä profiili ajan tasalla.

DuuniDayhin osallistuville työnantajille tarjotaan yritysprofiili JobTeaser-palvelussa. Yritysprofiili on voimassa 2023 DuuniDayn ilmoittautumiseen saakka ja jatkuu edelleen, jos työnantaja osallistuu myös seuraavaan DuuniDayhin.

Pidä JobTeaser-yritysprofiili päivitettynä ja varmista yrityksesi näkyvyys opiskelijoille. Muista kansainväliset opiskelijamme: suosittelemme täydentämään JobTeaser-profiilin myös englanniksi.

Jos tarvitset uuden kirjautumislinkin yritysprofiiliin, ota yhteyttä employerservices@lut.fi.

Kysyttävää tai palautetta DuuniDaystä? Ota yhteyttä employerservices@lut.fi tai:

left
right