LUT-yliopisto tarjoaa syksystä 2022 alkaen harjoittelu- ja lopputyötukea, jonka tavoitteena on tukea kansainvälisten opiskelijoiden työllistymistä ja integroitumista suomalaiseen työelämään. Harjoittelutuella halutaan tukea työnantajaa, joka tarjoaa kansainväliselle opiskelijalle työharjoittelu- tai lopputyöpaikan.

Hyödyt työnantajalle:

• Työnantaja pääsee tutustumaan mahdolliseen tulevaisuuden työntekijään ja saa LUTin tutkinto-opiskelijan tarjoamaa osaamista ja tuoretta näkökulmaa
  • LUT maksaa työnantajalle tukea työharjoitteluun 12002200 e ja lopputyöhön 2200 e
  • Monimuotoisuus organisaatiossa lisääntyy

Työharjoittelu- tai lopputyöpaikan tarjoaminen kansainväliselle opiskelijalle on matalan kynnyksen vaihtoehto, jos olet työnantajana pohtinut kansainvälisten osaajien työllistämistä tai henkilöstön monimuotoisuuden kehittämistä.

Harjoittelutukeen liittyvä opiskelijoille suunnattu info löytyy eLUTista.

Onko sinulla kysyttävää harjoittelu- ja lopputyötuesta? Ota yhteyttä:

left

LUT Palvelut työnantajille