LUT Career Spark on syksyllä 2022 julkaistu harjoittelu- ja lopputyötuki, jonka tavoitteena on tukea kansainvälisten opiskelijoiden työllistymistä ja integroitumista suomalaiseen työelämään. LUT Career Spark on tuki työnantajalle, joka tarjoaa kansainväliselle opiskelijalle työharjoittelu- tai lopputyöpaikan.

Hyödyt työnantajalle:

• Työnantaja pääsee tutustumaan mahdolliseen tulevaisuuden työntekijään ja saa LUTin tutkinto-opiskelijan tarjoamaa osaamista ja tuoretta näkökulmaa
  • LUT maksaa työnantajalle tukea työharjoitteluun 12001800 e ja lopputyöhön 2200 e
  • Monimuotoisuus organisaatiossa lisääntyy

Työharjoittelu- tai lopputyöpaikan tarjoaminen kansainväliselle opiskelijalle on matalan kynnyksen vaihtoehto, jos olet pohtinut kansainvälisten osaajien työllistämistä tai henkilöstön monimuotoisuuden kehittämistä.

LUT Career Sparkiin liittyvä opiskelijoille suunnattu info löytyy eLUTista.

Onko sinulla kysyttävää LUT Career Spark -tuesta? Ota yhteyttä employerservices@lut.fi tai:

right

LUT Palvelut työnantajille opiskelijoidemme tavoittamiseen