Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi 2019

LUMA-keskus Saimaa tarjoaa jälleen kesällä 2019 Lukiomatematiikkaan valmistavan kesäkurssin (LMVKK) Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Turussa (aikataulu kuvassa alla). Kurssi on suunnattu lukio-opintoja aloittaville mutta soveltuu myös matematiikan itselleen haastavaksi kokeville lukiolaisille ja muille yläkoulun jälkeen matematiikkataitojen parantamista kaipaaville opiskelijoille.

Kurssilla kerrataan peruskoulumatematiikan oleellisimmat asiat ja opetellaan soveltamaan matematiikkaa käytännön tilanteisiin. Laskuharjoittelun lomassa tehdään luovuutta ja pelisilmää kasvattavia käytännön harjoitteita.

Kurssin osallistumismaksu on 90€ (Lappeenranta ja Kouvola) tai 120€ (Turku). Vähävaraisilla on mahdollisuus hakea kurssistipendiä, joka kattaa osallistumismaksun. Hakuohjeet löytyvät kurssisivulta. Huom! Parin kurssin toteutukseen myönnetyn apurahan ansiosta kurssistipendien hakuaikaa on jatkettu ja saamista helpotettu!

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostilla kurssin opettajana toimivalle Olli-Pekka Hämäläiselle (olli-pekka@lmvkk.fi). Kerrothan viestissäsi minkä kaupungin kurssia ilmoittautuminen tai kysely koskee. Ilmoittautumisajat:

• Kouvola 2.6.2019 mennessä
  • Lappeenranta 9.6.2019 mennessä
  • Turku 16.6.2019 mennessä

Tarkempi ajankohtainen info kurssista löytyy sivustolta www.lmvkk.fi

Tiedustelut kurssiin liittyen:

Olli-Pekka Hämäläinen