Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi

LUMA-keskus Saimaa tarjoaa jälleen kesällä 2021 Lukiomatematiikkaan valmistavan kesäkurssin (LMVKK) Lappeenrannassa. Kurssi järjestetään LUT-ylipistolla elokuussa, 2-6.8.2021, mikäli kokoontumisrajoitukset silloin sen mahdollistavat. Kurssi on suunnattu lukio-opintoja aloittaville mutta soveltuu myös matematiikan itselleen haastavaksi kokeville lukiolaisille ja muille yläkoulun jälkeen matematiikkataitojen parantamista kaipaaville opiskelijoille.

Kurssilla kerrataan peruskoulumatematiikan oleellisimmat asiat ja opetellaan soveltamaan matematiikkaa käytännön tilanteisiin. Laskuharjoittelun lomassa tehdään luovuutta ja pelisilmää kasvattavia käytännön harjoitteita.

Kurssin osallistumismaksu on 60€. Vähävaraisilla on mahdollisuus hakea kurssistipendiä, joka kattaa osallistumismaksun. Hakuohjeet löytyvät kurssisivulta. Stipendiä tulee hakea viimeistään 18.7.2021.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostilla kurssin opettajana toimivalle Olli-Pekka Hämäläiselle (olli-pekka@lmvkk.fi) 25.7.2021 mennessä.

Tarkempaa infoa kurssista löytyy sivustolta www.lmvkk.fi

Tiedustelut kurssiin liittyen:

Olli-Pekka Hämäläinen