Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi

LUMA-keskus Saimaa tarjoaa jälleen kesällä 2020 Lukiomatematiikkaan valmistavan kesäkurssin (LMVKK) Lappeenrannassa. Valitettavasti tänä vuonna emme pysty järjestämään kurssia Kouvolassa tai Turussa (aikataulu kuvassa alla). Kurssi on suunnattu lukio-opintoja aloittaville mutta soveltuu myös matematiikan itselleen haastavaksi kokeville lukiolaisille ja muille yläkoulun jälkeen matematiikkataitojen parantamista kaipaaville opiskelijoille.

Kurssilla kerrataan peruskoulumatematiikan oleellisimmat asiat ja opetellaan soveltamaan matematiikkaa käytännön tilanteisiin. Laskuharjoittelun lomassa tehdään luovuutta ja pelisilmää kasvattavia käytännön harjoitteita.

Kurssin osallistumismaksu on 60€. Vähävaraisilla on mahdollisuus hakea kurssistipendiä, joka kattaa osallistumismaksun. Hakuohjeet löytyvät kurssisivulta. Stipendiä tulee hakea viimeistään 27.7.2020.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostilla kurssin opettajana toimivalle Olli-Pekka Hämäläiselle (olli-pekka@lmvkk.fi) 31.7.2020 mennessä.

Tarkempaa infoa kurssista löytyy sivustolta www.lmvkk.fi

Tiedustelut kurssiin liittyen:

Olli-Pekka Hämäläinen