Hae työlle tekijää!

Etsittekö yritykseenne uutta työvoimaa? Odottaako joku projekti tai pikkuduuni vielä tekijäänsä?

LUTin rekrytointipalvelut auttavat yritystänne rekrytointitarpeidenne täyttämisessä välittämällä opiskelijoillemme sopivia työ-, harjoittelu-, lopputyö- ja projektityöpaikkoja sekä erilaisia yritysten tarpeiden mukaisia pikkuduuneja sähköisten työpaikkaportaalien kautta.

Työpaikoista ilmoittaminen on yrityksille täysin ilmaista. Pidättehän siis huolen siitä, että opiskelijamme tietävät yrityksessänne avoinna olevasta paikasta!

Aarresaari-työpaikkaportaali

Suomalaisten yliopistojen yhteisen työpaikkaportaalin (www.aarresaari.net) kautta voitte jättää akateemisesti koulutetuille sopivia työ-, harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja itse valitsemillenne yliopistoille.

Huomaattehan, että työpaikat voivat olla vakituisia tai määräaikaisia, valmistuneille tarkoitettuja, opintojen ohessa tehtäviä, kesätyöpaikkoja tai erilaisia tilapäistöitä – kuitenkin aiheellisesti teknisen ja kaupallisen alan opiskelijoille sopivia.

Jos haluatte tavoittaa suomalaisten opiskelijoiden lisäksi myös kansainväliset opiskelijamme, jätättehän työpaikkailmoituksen englannin kielellä. Huomaattehan, että Aarresaari-palvelua voivat käyttää myös LUT:n alumnit.

Jättäessänne työpaikkailmoituksen itse alla olevien linkkien kautta nopeutatte paikkojen julkaisua ja pääsette tarvittaessa muokkaamaan ilmoitustanne. Kaikki ilmoitukset tarkistetaan LUT rekrytointipalveluissa ennen julkaisua.

Opintoihin liitettävät harjoitus- ja projektityöt

LUT-yliopiston ja LAB-ammmattikorkeakoulun opiskelijat voivat tehdä eri kokoisia harjoitus- ja projektiöitä yksin tai ryhmissä osana opintoihinsa sisältyviä kursseja. Näiden tiimoilta otattehan yhteyttä Firmatiimiin (firmatiimi@groups.lut.fi).

Ota yhteyttä

Elina Hannikainen-Himanen
LUT Career Services
careerservices@lut.fi
+358 40 573 3790