Hae työlle tekijää!

Etsittekö yritykseenne uutta työvoimaa? Odottaako joku projekti tai pikkuduuni vielä tekijäänsä?

LUT:n rekrytointipalvelut auttavat yritystänne rekrytointitarpeidenne täyttämisessä välittämällä opiskelijoillemme sopivia työ-, harjoittelu-, lopputyö- ja projektityöpaikkoja sekä erilaisia yritysten tarpeiden mukaisia pikkuduuneja sähköisten työpaikkaportaalien kautta.

Työpaikoista ilmoittaminen on yrityksille täysin ilmaista. Pidättehän siis huolen siitä, että opiskelijamme tietävät yrityksessänne avoinna olevasta paikasta!

Aarresaari-työpaikkaportaali

Suomalaisten yliopistojen yhteisen työpaikkaportaalin kautta voitte jättää akateemisesti koulutetuille sopivia työ-, harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja itse valitsemillenne yliopistoille.

Huomaattehan, että työpaikat voivat olla vakituisia tai määräaikaisia, valmistuneille tarkoitettuja, opintojen ohessa tehtäviä tai kesätyöpaikkoja – kuitenkin aiheellisesti teknisen ja kaupallisen alan opiskelijoille sopivia ja luonteeltaan pidempiaikaisia.

Jos haluatte tavoittaa suomalaisten opiskelijoiden lisäksi myös kansainväliset opiskelijamme, jätättehän työpaikkailmoituksen englannin kielellä. Huomaattehan, että Aarresaari-palvelua käyttävät myös LUT:n alumnit.

Jättäessänne työpaikkailmoituksen itse alla olevien linkkien kautta nopeutatte paikkojen julkaisua ja pääsette tarvittaessa muokkaamaan ilmoitustanne. Kaikki ilmoitukset tarkistetaan LUT rekrytointipalveluissa ennen julkaisua.

Kertaluonteiset projektityöt ja pikkuduunit

LUT:n ja Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat yrityksenne käytössä, kun tarvitsette tekijää pienemmälle projektityölle tai erilaisille pikkuduuneille. Opiskelijat voivat tehdä eri kokoisia projektiöitä yksin tai ryhmissä osana opintoihinsa sisältyviä kursseja.

Monet opiskelijat ovat myös kiinnostuneita opintojen ohessa tehtävistä tilapäisistä projektitöistä ja pikkuduuneista lisätulonlähteenä. Näiden tiimoilta otattehan yhteyttä Firmatiimiin (firmatiimi@groups.lut.fi).

Ota yhteyttä

Elina Hannikainen-Himanen
LUT Career Services
careerservices@lut.fi
+358 40 573 3790