Hae työlle tekijää!

Etsittekö yritykseenne uutta työvoimaa? Odottaako joku projekti tai pikkuduuni vielä tekijäänsä?

LUTin ja LABin rekrytointipalvelut auttavat yritystänne rekrytointitarpeidenne täyttämisessä välittämällä opiskelijoillemme sopivia työ-, harjoittelu-, lopputyö- ja projektityöpaikkoja sekä erilaisia yritysten tarpeiden mukaisia pikkuduuneja sähköisen työpaikkaportaalin kautta.

Työpaikoista ilmoittaminen on yrityksille täysin ilmaista. Pidättehän siis huolen siitä, että opiskelijamme tietävät yrityksessänne avoinna olevasta paikasta!

JobTeaser-työpaikkaportaali

Marraskuussa 2020 käyttöönotetun uuden JobTeaser-työpaikkaportaalin kautta tavoitatte yhdellä kertaa sekä LUT-yliopiston että LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Portaaliin voitte julkaista kaikki vakituiset ja määräaikaiset työpaikat, kesä- ja kausityöpaikat, työharjoittelupaikat, lopputyöpaikat sekä osa-aika- ja keikkatyöt – kunhan ne ovat luonteeltaan LUTin ja/tai LABin opiskelijoille sopivia.

Työpaikkojen julkaiseminen tapahtuu suomalaisten yliopistojen käyttämien yhteisten julkaisulomakkeiden kautta. Linkit lomakkeille löytyvät alta. Työpaikan pääsee julkaisemaan syöttämällä ensin oman sähköpostiosoitteen ja sen jälkeen täyttämällä järjestelmän vaatimat tiedot työpaikan julkaisijasta, työnantajayrityksestä ja työpaikasta. Jos haluatte tavoittaa suomalaisten opiskelijoiden lisäksi myös kansainväliset opiskelijamme, jätättehän työpaikkailmoituksen englannin kielellä. Voitte katsoa lyhyen noin 3 minuutin englanninkielisen opastusvideon työpaikkailmoituksen jättämisestä tästä.

Huom!

  • LUTin ja LABin yhteiskäytössä oleva alusta on poikkeuksellinen ratkaisu suomen yliopisto- ja ammattikorkeakoulukentässä. Ohjaamme kaikki meiltä rekrytoivat yritykset käyttämään vain suomalaisille yliopistoille tehtyjä yhteisiä julkaisulomakkeita, sillä tämä on yrityksen kannalta helpoin tapa toimia. Valitsemalla lomakkeelta vaihtoehdon LUT-yliopisto saatte kuitenkin paikat automaattisesti näkyviin sekä LUT-yliopiston että LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille.
  • Jos haluatte julkaista työpaikkanne pelkästään meidän opiskelijoillemme, valitkaa lomakkeelta ainoastaan vaihtoehto LUT-yliopisto.
  • Jos haluatte julkaista työpaikan samalla kertaa myös joillekin muille suomalaisille yliopistoille, voitte valita lomakkeelta kaikki kohderyhmäänne kuuluvat yliopistot yhdellä kertaa. Huolehtikaa tässä tapauksessa, että julkaistava paikka on nimenomaan yliopistotasoisille opiskelijoille tai vastavalmistuneille suunnattu.

Vastaamme mielellämme uuteen työpaikkaportaaliimme liittyviin kysymyksiin osoitteen careerservices@lut.fi kautta.

Opintoihin liitettävät harjoitus- ja projektityöt

LUT-yliopiston ja LAB-ammmattikorkeakoulun opiskelijat voivat tehdä eri kokoisia harjoitus- ja projektitöitä yksin tai ryhmissä osana opintoihinsa sisältyviä kursseja. Näiden tiimoilta otattehan yhteyttä Firmatiimiin (firmatiimi@lut.fi).

Ota yhteyttä

LUT & LAB Career Services
careerservices@lut.fi

Urapalveluvastaava
Elina Hannikainen-Himanen
+358 40 573 3790

Uraohjaaja
Anni-Elina Leinonen
+358 50 462 3686

Uraohjaaja
Ida-Maria Volturi
+358 50 463 7190