left

LUT-yliopiston Lahden kampuksen englanninkieliset kandidaattiohjelmat ovat laajuudeltaan 180 op ja johtavat Bachelor of Science in Technology (tekniikan kandidaatti) -tutkintoon. Englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin voivat hakea sekä suomalaiset että kansainväliset opiskelijat.

Kandidaattiohjelmista on mahdollisuus jatkaa alan maisteriopintoihin (2 v, 120 op) LUTissa ja suorittaa myös diplomi-insinöörin (Master of Science in Technology) tutkinto.

Kaksoistutkinto-ohjelmat

Energy Technology ja Sofware and Systems Engineering -ohjelmat toteutetaan yhteistyössä kiinalaisen Hebein teknillisen yliopiston (HEBUT) kanssa. Koulutukset ovat kaksoistutkinto-ohjelmia, eli tekniikan kandidaatiksi valmistuneet saavat tutkintotodistuksen molemmista yliopistoista.

Kaksoistutkinto-ohjelmiin sisältyy muun muassa tekniikkaan, kiinalaiseen liiketoimintaan ja kulttuuriin liittyviä valinnaisia sivuaineopintoja. Lisäksi ohjelmiin sisältyy kiinan kielen opintoja sekä Hebein tutkintoon kuuluva kiinan kielen testi.

Energy Technology ja Sofware and Systems Engineering -kaksoistutkinto-ohjelmat toteutetaan Suomessa LUTin Lahden kampuksella.

Seuraava hakuaika englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin alkaa 8.1.2025 klo 8 ja päättyy 22.1.2025 klo 15.

Englanninkieliset kandidaattiohjelmat Lahdessa

left
right

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuukaudessa luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.

Katso myös nämä