Tutkinto
Kauppatieteiden maisteri
Koulutusala
Kauppatieteet
Tiedekunta
LUT-kauppakorkeakoulu
Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)
Kesto
2 vuotta
Opetuskieli
englanti
Koulutustyyppi
Tutkintokoulutus
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Lappeenranta
Lisätiedot
Seuraava hakuaika syksyllä 2024 alkavaan koulutukseen alkaa joulukuussa 2023.

Muualla kuin Suomessa aiemman tutkintonsa suorittaneet voivat hakea syksyllä 2023 alkavaan koulutukseen jatkuvassa haussa 15.5.2023 asti.
left

Menestyäkseen kansainvälistyvässä kilpailussa yritykset tarvitsevat ihmisiä, jotka ymmärtävät kansainvälisen liiketoiminnan haasteita ja hallitsevat kansainväliset strategiat ja operaatiot. Tässä ohjelmassa yhdistät strategisen markkinoinnin, kansainvälisen liiketoiminnan ja teknologiajohtamisen opintoja.

Ohjelmassa opit ymmärtämään markkinoinnin osana yrityksen strategista suunnittelua ja saat valmiudet johtamaan niin strategisen tason markkinoinnin suunnittelua kuin käytännön toimenpiteitäkin.

Opinnoissasi pääset aktiivisesti osallistumaan opetukseen tekemällä esim. kansainvälisen markkinointisuunnitelman LUTin yritysverkostoon kuuluvalle yritykselle.

Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden kaksoistutkinnon suorittamiseen partneriyliopistoissa (SKEMA Business School Ranskassa, University of Twente Hollannissa ja Prague University of Economics and Business Tšekissä).

Ohjelma on englanninkielinen.

left
EFMD Accredited MSc logo.
right

 

 

 

 

Kansainvälisesti akkreditoitu tutkinto-ohjelma, jolle on myönnetty EFMD:n EPAS -laatuleima viideksi vuodeksi tammikuussa 2021.

Katso myös