Julkaistu 17.4.2022
Päivitetty 27.10.2022
Asiantuntijat olivat aidosti läsnä
Antti Lavi
Head of Global ICT Services, Outotec Oyj

Työssäni tietohallinnon johdossa teen paljon yhteistyötä eri liiketoimintojen vastuuhenkilöiden kanssa. Vuosien varrella olen ymmärtänyt kuinka merkittävää oleellisen tiedon suodattaminen ja oikeiden asioiden mittaaminen on organisaation menestymiselle.

Alati kasvava datan määrä, tiedon pirstaloituminen sekä monenlainen taustakohina asettavat tietoon perustuvalle päätöksenteolle jatkuvasti uudenlaisia haasteita. LUT on onnistunut kokoamaan asiantuntijaohjelmaansa näitä ratkovia, käytäntöön sovellettavia työkaluja, vaikka sisällöt pohjautuvat tietenkin akateemiseen tietoon. Sen lisäksi että opiskelu on syventänyt omaa osaamistani, koen että yrityksessämme on noussut tärkeitä teemoja keskusteluun.

Pidin erityisesti siitä, että opiskeltavia aiheita oli mahdollisuus lähestyä hyvin yrityslähtöisesti, ja opetuksen monimuotoinen toteutus jousti työarjessa. Ohjelman kehitysprojektin projektityönä lähestyin aitoa, omaan työhöni liittyvää haastetta, johon sain pureskeltua kurssisisältöjen avulla konkreettisen ratkaisun. Koulutuksen toteuttaneet asiantuntijat olivat ihailtavasti läsnä ohjaustyössä.

Antti Lavi
Head of Global ICT Services
Outotec Oyj

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.