Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 28.11.2023
Opit tulivat heti käyttöön
Sonja Martikainen
Group Business Intelligence Manager, Metsäliitto Group

Työskentelen metsäteollisuudessa, joka on ollut viime vuodet kovassa rakennemuutoksessa. Halusin päivittää ja laajentaa osaamistani yrityksenstrategisesta johtamisesta, jotta voin arvioida omaa työtäni suhteessa asiakkaalle tuotettuun lisäarvoon.  

LUT:n valitsin, koska se tarjosi mahdollisuuden syventyä tähän aiheeseen, joka on lähellä omaa ajatusmalliani ja sydäntäni. Opinnot antoivat selkeän kuvan tehokkaasta strategisesta johtamisesta. Jokainen oppi muutosjohtamisesta, tietojohtamisesta ja valmentavasta otteesta esimiestyössä on tullut heti käyttöön. Tein lähes kaikki harjoitustyöt tai tentit työhöni soveltaen. Opintojen rakenne tuki tätä loistavasti.

Vuorovaikutus kurssikavereiden ja luennoitsijoiden kanssa antoi lisämaustetta uuden oppimiseen ja tiedon soveltamiseen. Jaoimme kokemuksia ja esimerkkejä eri toimialoilta. LUT:n henkilöstö toimi loistavasti sillanrakentajana ja kannustajana työ- ja perhe-elämän sekä opiskelijan arjen yhteensovittamisessa.

MBA-opinnot hyödyttävät monenlaisia yrityksiä, koska jokainen työantaja haluaa sitoutuneita, motivoituneita ja innokkaita tekijöitä, jotka pystyvät oppimaan uutta. Aina tarvitaan tehokkaampia toimintamalleja ja parempia
ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Saatan jatkaa vielä opiskelua – olen edelleen innostunut ja motivoitunut.

Sonja Martikainen
Group Business Intelligence Manager,
Metsäliitto Group

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.