Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Aapo Nikunen
Vahvaa vuorovaikutusta ja perusteellista tietopohjaa
Aapo Nikunen
Rahoitusjohtaja, YIT Oyj KATI 10

Osallistuin KATI 10 -täydennyskoulutusohjelmaan. Työtehtävien muutoksen myötä rahoitus- ja taloushallinto-osaamisen kehittäminen on ollut tarpeen. Myös mahdollisuus KTM-tutkinnon suorittamiseen innosti osallistumaan. Olen aiemmalta koulutukseltani oikeustieteiden kandidaatti ja suorittanut MBA:n, mutta KATI-koulutus on antanut paljon lisää kokonaisuuksien hallintaan ja ymmärrykseen. Koulutuksen merkittävää antia on ollut teoriakehysten analyyttinen läpikäynti. Viitekehysten ymmärtäminen helpottaa päivittäistä toimintaa: työssä esille tuleviin asioihin on helpompi tarttua, kun perustietopohja on laaja. LUT on tarjonnut akateemisesti korkeatasoista koulutusta. Selkeät järjestelyt ja sujuva kommunikaatio ovat tehneet koulutukseen osallistumisesta miellyttävää. Vahva vuorovaikutus niin professorien kuin ryhmänkin kanssa on ollut suuri rikkaus. Innostuneen ryhmän vahva yhteishenki on toiminut motivaattorina. Erilaiset taustat ovat tuoneet mukanaan kiinnostavuutta ja monipuolisuutta opiskeluun.  

Suosittelen koulutusta motivoituneille ja kehityshaluisille persoonille. KATI tarjoaa niin yksilöille kuin yrityksillekin vahvaa linkitystä akateemiseen maailmaan. Yksittäisten kurssien anti jää helposti ohueksi ja mahdollisuuksia lisätietojen pyytämiselle ja keskustelulle ei tarjoudu, mutta laajasta KATI-kokonaisuudesta saa tietoa kumulatiivisesti.

Aapo Nikunen
Rahoitusjohtaja, YIT Oyj
KATI 10

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.