Julkaistu 18.4.2022
Päivitetty 27.10.2022
Pääsin ravistelemaan pölyä hartioiltani
Anu Lindfors
Sote-koordinaattori, Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistus, Päijät-Hämeen liitto

Työskentelen asiantuntijatehtävissä isossa julkishallinnon organisaatiossa. Työhöni kuuluu paljon erilaista tiedon hakua, jalostamista ja analysointia ylimmän johtomme hyödynnettäväksi. Kun organisaatiomme kasvoi useiden toimijoiden yhdistyessä, koin tarvetta vahvistaa osaamistani tietojohtamisen alueella. Tutustuttuani LUT:n tietojohtamisen asiantuntijaohjelman sisältöön koulutus tuntui heti omalta.

Parhaimpia puolia opiskelussa oli tutustuminen uusiin, hyvin erilaisista ammatillisista taustoista tuleviin ihmisiin. Itseni haastaminen ja epämukavuusalueelle pakottautuminen oli myös palkitsevaa. Ohjelma on laadittu yrityskontekstiin, joten pääsin ravistelemaan pitkän uran aikana kertynyttä julkishallinnon pölyä hartioiltani.

Monipuolisen ohjelman ja harjoitustöiden kautta olen oppinut tarkastelemaan työtäni ja organisaatiotamme erilaisista näkökulmista. Kehitysprojektin projektityö nosti tärkeitä tietojohtamisen teemoja myös johtoryhmämme keskusteluun. Tietojohtaminen tulisi ottaa keskeiseksi osaksi kaikkien organisaatioiden, niin yritysten kuin julkishallinnon, johtamisjärjestelmää.

Anu Lindfors
Sote-koordinaattori, Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistus
Päijät-Hämeen liitto

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.