Julkaistu 27.10.2022
Päivitetty 27.10.2022
Tomi Kangas
Teoreettinen viitekehys käytännön työn tueksi
Tomi Kangas
Apulaisjohtaja, Väylävirasto

Tiedonhallinnan merkitys omassa työssäni on muuttunut viime vuosina yhä tärkeämmäksi. Tämä oli omaan tilanteeseeni sopivin koulutusohjelma, jossa pääsi syventymään aiheeseen paremmin kuin lyhyissä seminaareissa.

Sain ohjelmasta hyvää teoreettista viitekehystä käytännön työn tueksi ja taustaksi. Samalla oma ajattelu tiedolla johtamisen tärkeistä tekijöistä jäsentyi ja selkeytyi. Opintojen aikaisia keskusteluja ja oppimateriaaleja olenkin jo hyödyntänyt työssäni.

Työpaikallani oli käynnistymässä turvallisuustiedonhallintaan liittyviä kehitysprojekteja, joiden suunnittelua ja määrittelyä opintoni tukivat hyvin. Uskon projektien onnistumisen edellytysten olevan tästä syystä paremmat.

Suosittelen ohjelmaa kaikille aiheesta kiinnostuneille. Näin laajat opinnot työn ohessa vaativat oman ajankäytön suunnittelua ja hallintaa, ja riittävän tarkasta omasta opintosuunnitelmasta oli itselleni apua.

 

Tomi Kangas
Apulaisjohtaja
Väylävirasto

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.