Palvelut lainaajalle

Tiedekirjaston toimipaikat ovat LUTin tiloissa Lappeenrannan Skinnarilassa sekä LABin tiloissa Lahdessa. Kirjaston kokoelmat ovat kaikkien rekisteröityneiden lainaajien käytössä ja asiakkaaksi pääsee täyttämällä asiakastietolomakkeen. Kirjaston asiakkaille aktivoidaan erillinen kirjastokortti ja se noudetaan kirjaston palvelupisteestä. Henkilöllisyys on todistettava kirjastokortin luovutuksen yhteydessä. Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa asiakastietolomakkeella, sähköpostitse tai asioimalla kirjaston palvelupisteessä.

Huomaathan, että toistaiseksi sinun tulee ilmoittautua sen toimipaikan asiakkaaksi, josta aiot lainata aineistoa. Ilmoittauduthan molempien toimipaikkojen asiakkaaksi, jos lainaat aineistoa sekä Lappeenrannasta että Lahdesta.

LUT-tiedekirjaston Finna-hakupalveluista (Wilma Finna Lappeenrannassa ja Masto-Finna Lahdessa) löytyvät tiedot kirjaston kokoelmiin kuuluvista teoksista ja niiden saatavuudesta. Myös lainojen uusinta ja aineiston varaus voidaan tehdä Finnassa.

Erääntyneistä lainoista kertyy myöhästymismaksuja, jotka on mahdollista maksaa Finnassa kotimaisten verkkopankkien kautta tai luottokorteilla. Myöhästymismaksut ja muut kertyneet maksut voi maksaa kirjaston palvelupisteessä maksukortilla.

Jos asiakkaan tarvitsemaa aineistoa ei löydy Tiedekirjaston kokoelmista, voi aineiston tilata käyttöönsä kaukopalvelun kautta. Tilaus on maksullista palvelutoimintaa ja tarkemmat tiedot löytyvät hinnastosta.

Lisätietoja