Palvelut lainaajalle

Tiedekirjaston toimipaikat ovat LUTin tiloissa Lappeenrannan Skinnarilassa sekä LABin tiloissa Lahdessa. Kirjaston kokoelmat ovat kaikkien rekisteröityneiden lainaajien käytössä. LUTin ja LABin opiskelijat ja henkilökunta rekisteröidään kirjaston asiakkaiksi automaattisesti, jotta he saavat e-aineistojen käyttöoikeuden. LUT-konsernin ulkopuoliset pääsevät asiakkaaksi täyttämällä asiakastietolomakkeen. Kirjastokortti noudetaan kirjaston palvelupisteestä. Henkilöllisyys on todistettava kirjastokortin luovutuksen yhteydessä.

LUT-konsernin jäsenten on päivitettävä muuttuneet yhteystietonsa opiskelijapalvelun/HR:n ilmoittamalla tavalla. Muut asiakkaat voivat ilmoittaa muuttuneet tiedot lomakkeella, sähköpostitse tai asioimalla kirjaston palvelupisteessä.

LUT-tiedekirjaston Primo-hakupalveluista löytyvät tiedot kirjaston kokoelmiin kuuluvista teoksista ja niiden saatavuudesta. Myös lainojen uusinta ja aineiston varaus voidaan tehdä Primossa. Pääset LUT tai LAB Primoon kirjaston pääsivulta.

Erääntyneistä lainoista kertyy myöhästymismaksuja, jotka on mahdollista maksaa Primossa kotimaisten verkkopankkien kautta tai luottokorteilla. Verkkomaksussa pienin mahdollinen maksusumma on 0,65€. Myöhästymismaksut ja muut kertyneet maksut voi maksaa Lappeenrannan kirjaston palvelupisteessä maksukortilla.

Jos asiakkaan tarvitsemaa aineistoa ei löydy Tiedekirjaston kokoelmista, voi aineiston tilata käyttöönsä kaukopalvelun kautta. Tilaus on maksullista palvelutoimintaa ja tarkemmat tiedot löytyvät hinnastosta.

Lisätietoja