Palvelut tiedonhakijalle

Lappeenrannan aineistotietokanta on Wilma Finna ja Lahden Masto-Finna. Korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla saavat käyttöönsä oman organisaation e-aineistot Finna-hakupalvelun kautta myös etänä.

Apua tiedonhakuun löydät tiedonhakijan oppaista. Voit myös varata ajan tietoasiantuntijalle henkilökohtaiseen tiedonhankinnan ohjaukseen. Palvelu on maksuton. 

Lappeenrannan kirjastoon tullut asiakas voi pyytää henkilökuntaa avaamaan yhteyden valitsemansa korkeakoulun (LUTin tai LABin) e-aineistoihin Finna-hakupalvelun kautta. Aineistoissa on sekä suomalaisia että ulkomaisia tietokantoja, e-lehtiä ja e-kirjoja useilta eri aihealueilta.
 

Tietopalvelu Lappeenrannassa

Päivystävän tietoasiantuntijan tavoittaa varmimmin ma-pe klo 10:00-15:30 sähköpostitse tai chatilla. Tee ajanvaraus henkilökohtaista neuvontaa varten. Neuvonta voidaan järjestää paikan päällä Lappeenrannassa tai etäyhteyden kautta. Tiedonhaun toimeksiannoista laskutetaan hinnaston mukaan.

Yhteydenotot
kirjasto@lut.fi
Chat: www.lut.fi/kirjasto

Tietopalvelu Lahdessa

Opiskelijoita ja henkilökuntaa neuvotaan ja opastetaan kirjastossa. Voit varata ajan henkilökohtaiseen tiedonhankinnan ohjaukseen joko Lahteen tai etäyhteyden kautta. Tiedonhaun toimeksiannoista laskutetaan hinnaston mukaan.

Yhteydenotot
kirjasto.lahti@lut.fi tai puh. 050 345 9101