Palvelut tiedonhakijalle

LUT-tiedekirjaston aineistotietokanta on Primo. Korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla saavat käyttöönsä oman organisaation e-aineistot Primo-hakupalvelun kautta myös etänä.

Apua tiedonhakuun löydät tiedonhakijan oppaista. Voit myös varata ajan tietoasiantuntijalle henkilökohtaiseen tiedonhankinnan ohjaukseen. Palvelu on maksuton. 

Tiedekirjasto järjestää tiedonhankinnan ryhmäohjausta LUTin ja LABin opiskelijoille. Katso ryhmäohjauksen aikataulu ja ilmoittaudu mukaan

Kirjastoon tullut asiakas voi pyytää henkilökuntaa avaamaan yhteyden valitsemansa korkeakoulun (LUTin tai LABin) e-aineistoihin Primo-hakupalvelun kautta. Aineistoissa on sekä suomalaisia että ulkomaisia tietokantoja, e-lehtiä ja e-kirjoja useilta eri aihealueilta.
 

Tietopalvelu

Päivystävän tietoasiantuntijan tavoittaa varmimmin ma-pe klo 10:00-14:00 sähköpostitse tai chatilla. Tee ajanvaraus henkilökohtaista neuvontaa varten. Neuvonta voidaan järjestää etäyhteydellä verkossa tai kampuksella. Tiedonhaun toimeksiannoista laskutetaan hinnaston mukaan.

Yhteydenotot
kirjasto@lut.fi
Chat: www.lut.fi/kirjasto