Palvelut tiedonhakijalle

LUT-tiedekirjasto on Lappeenrannassa ja Lahdessa toimiva avoin tieteellinen kirjasto, jonka kokoelmat ovat kaikkien asiakkaiden käytössä. Painetun aineiston lainaaminen edellyttää asiakkaaksi rekisteröitymistä.

Lappeenrannan aineistotietokanta on Wilma Finna ja Lahden Masto-Finna. Korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää oman kehysorganisaationsa käyttöön hankittuja e-aineistoja Finna-hakupalvelun kautta.

Lappeenrannan kirjastoon tullut asiakas voi pyytää henkilökuntaa avaamaan yhteyden valitsemansa korkeakoulun (LUTin tai Saimian) e-aineistoihin Finna-hakupalvelun kautta. Aineistoissa on sekä suomalaisia että ulkomaisia tietokantoja, e-lehtiä ja e-kirjoja useilta eri aihealueilta.

Tiedonhakuun on tarjolla kokoelma oppaita: LibGuides (LUT ja Saimia), ResearchKit/LibGuides (LAMK)

Asiakkaita neuvotaan ja opastetaan veloituksetta. Toimeksiannoista laskutetaan hinnaston mukaan.

Tietopalvelu Lappeenrannassa

Päivystävän informaatikon tavoittaa varmimmin ma-pe klo 8:00-15:30 sähköpostitse, puhelimitse tai chatilla. Henkilökohtaista neuvontaa varten voi varata puolen tunnin ajan lomakkeella. Neuvonta voidaan järjestää paikan päällä Lappeenrannassa tai etäyhteyden kautta.

Yhteydenotot
kirjasto@lut.fi tai puh. 050 410 4652
Chat: www.lut.fi/kirjasto

Tietopalvelu Lahdessa

Opiskelijoita ja henkilökuntaa neuvotaan ja opastetaan tiedonhankintaklinikalla. Tee ajanvaraus tiedonhankintaklinikalle.

Yhteydenotot
kirjasto.lahti@lut.fi tai puh. 044 708 1163