Kandidaattiohjelmat Lahdessa

LUTin Lahden kampuksella voi opiskella diplomi-insinööriksi sekä kauppatieteiden maisteriksi. Syksystä 2021 alkaen Lahdessa voi opiskella myös tekniikan kandidaatiksi, kun kampuksella alkaa kaksi uutta kansainvälistä kandidaattiohjelmaa.

Kandidaattiohjelmat toteutetaan yhteistyössä kiinalaisen Hebein teknillisen yliopiston (HEBUT) kanssa. Koulutukset ovat kaksoistutkinto-ohjelmia eli tekniikan kandidaatiksi valmistuneet saavat tutkintotodistukset molemmista yliopistoista. Opetus ohjelmissa on englanniksi.

Lahdessa voit suorittaa tutkinnon seuraavissa ohjelmissa:

Kandidaatin opintojen laajuus

Ohjelmat ovat laajuudeltaan 180 op ja johtavat Bachelor of Science in Technology (tekniikan kandidaatti) -tutkintoon. Kandidaattiohjelmista on mahdollisuus jatkaa suoraan alan maisteriopintoihin (2v, 120 op) LUTissa ja suorittaa myös diplomi-insinöörin (Master of Science in Technology) tutkinto.

Kaksoistutkinto-ohjelmiin sisältyy valinnaisia sivuaineopintoja muun muassa kiinalaiseen liiketoimintaan, kulttuuriin ja tekniikkaan liittyen. Lisäksi ohjelmiin sisältyy kiinan kielen opiskelua.

Hakeminen ohjelmiin tapahtuu osoitteessa Opintopolku.fi.

Englanninkielisten tekniikan kandidaattiohjelmien hakuaika on 5.–19.1.2022 klo 15.00. Opinnot ohjelmissa alkavat syksyllä 2022.