Data-Centric Engineering -maisteriohjelma

Tällä vuosikymmenellä tapahtuu suuria edistysaskeleita datakeskeisen tekniikan ja tieteen alalla. Tämä vaikuttaa kaikkiin tieteen, tekniikan, teollisuuden ja yhteiskunnan aloihin automaation, tekoälyn, robotiikan ja digitaalisuuden kautta.

Haluamme rakentaa innovatiivisia ratkaisuja maailman haastavimpiin ongelmiin. Sen vuoksi on tärkeää ymmärtää dataa ja nykyaikaisia tiedonkäsittelymenetelmiä.

Data-Centric Engineering -maisteriohjelma yhdistelee soveltavaa matematiikkaa, tietotekniikkaa ja tekniikkaa. Opintojesi aikana opit tekoälystä ja koneoppimisesta ja miten ne perustuvat matematiikkaan ja tilastoihin. Opit ymmärtämään syvällisesti dataa ja nykyaikaisia mallinnus- ja analyysimenetelmiä, kuten syviä neuroverkkoja, ja ratkaisemaan niillä yhteiskunnallisia ongelmia.

Ohjelmassa erikoistut sovellettuun matematiikkaan (Applied Mathematics) tai konenäköön ja hahmontunnistukseen (Computer Vision and Pattern Recognition). Ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto matematiikan, sovelletun matematiikan, tilastotieteen, tietotekniikan, koneälyn tai vastaavan alalta.

Ohjelma on englanninkielinen.

Data-Centric Engineering

Tutkinto
Master of Science in Technology

Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)

Kesto
2 vuotta

Opiskelukieli
Englanti

Kampus
Lappeenranta

Akateeminen yksikkö
LUT School of Engineering Science

Seuraava hakuaika
1.12.2021–19.1.2022 klo 15.00