Sähkötekniikan DIODI-ohjelma, Lappeenranta, Lahti

Sähkötekniikkaan perustuvat modernit energiajärjestelmät ja viestintä. Sähkö vaikuttaa yhteiskunnan kaikkeen toimintaan, elämämme verkottuu sähkötekniikan ympärille ja riippuvuutemme sähköstä vain vahvistuu.

Sähkötekniikan opiskelu tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet vaikuttaa yhteiskuntamme tulevaan kehitykseen.

Ohjelmassa saat valintasi mukaan syvälliset tiedot sähköverkkojen ja -markkinoiden, sähkönkäyttötekniikan, säätötekniikan, sulautettujen järjestelmien tai IoT:n alueelta.

Samalla hankit taidot soveltaa sähkötekniikan keskeisiä teorioita käytännön sähköteknisiin ja elektronisiin laitteisiin, tuotekehitykseen ja tutkimukseen. Ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden ratkaisujen löytäminen on opetuksen avainsana.

"Kahden vuoden rutistus vaati suunnitelmallisuutta ja vei vapaa-ajan, mutta kannatti"

Tuomas Talja on ensimmäinen sähkötekniikan DIODI-etäohjelmasta valmistunut. Hän sai diplomi-insinöörin paperit kesäkuun lopussa 2018. Talja työskenteli ja asui koko opintojensa ajan Turussa.

Tutustu Tuomaksen tarinaan

Sähkötekniikan diplomi-insinöörin tutkintoon tähtäävä DIODI-ohjelma on mahdollista suorittaa joustavana etäopiskeluna. Pääosa opinnoista suoritetaan etäopetusmateriaalia ja etäyhteyksiä hyödyntäen verkkoympäristössä.

Vain eräitä laboratorioharjoituksia toteutetaan lukukausittain lähiopetuksena muutaman päivän intensiivijaksoilla Lappeenrannassa ja Lahdessa.

Ohjelma on suomenkielinen, mutta se sisältää englanninkielisiä kursseja ja kurssimateriaalia.

Sähkötekniikan DIODI-ohjelma, Lappeenranta, Lahti

Tutkinto
Diplomi-insinööri

Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)

Kesto
2 vuotta

Opiskelukieli
Suomi ja englanti

Kampus
Lappeenranta, Lahti

Akateeminen yksikkö
LUT School of Energy Systems

Seuraava hakuaika
2.12.2019–22.1.2020

Ilmasta tehty polttoaine
Lisää videoita LUT YouTubessa »