Sähkötekniikan DIODI-ohjelma

Sähkötekniikkaan perustuvat modernit energiajärjestelmät ja viestintä. Sähkö vaikuttaa yhteiskunnan kaikkeen toimintaan ja elämämme verkottuu sähkötekniikan ympärille ja riippuvuutemme sähköstä vain vahvistuu.

Sähkötekniikan opiskelu tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet vaikuttaa yhteiskuntamme tulevaan kehitykseen.

Ohjelmassa saat valintasi mukaan syvälliset tiedot sähkönkäyttötekniikan, elektroniikan tai sähkömarkkinoiden ja sähköverkkotekniikan alueelta.

Samalla hankit taidot soveltaa sähkötekniikan keskeisiä teorioita käytännön sähköteknisiin ja elektronisiin laitteisiin, tuotekehitykseen ja tutkimukseen. Ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden ratkaisujen löytäminen on opetuksen avainsana.

"Kahden vuoden rutistus vaati suunnitelmallisuutta ja vei vapaa-ajan, mutta kannatti"

Tuomas Talja on ensimmäinen sähkötekniikan DIODI-etäohjelmasta valmistunut. Hän sai diplomi-insinöörin paperit kesäkuun lopussa 2018. Talja työskenteli ja asui koko opintojensa ajan Turussa.

Tutustu Tuomaksen tarinaan

Sähkötekniikan diplomi-insinöörin tutkintoon tähtäävä DIODI-ohjelma on mahdollista suorittaa joustavana etäopiskeluna. Pääosa opinnoista suoritetaan etäopetusmateriaalia ja etäyhteyksiä hyödyntäen verkkoympäristössä.

Vain eräitä laboratorioharjoituksia toteutetaan lukukausittain lähiopetuksena muutaman päivän intensiivijaksoilla Lappeenrannassa.

Ohjelma on suomenkielinen, mutta se sisältää englanninkielisiä kursseja ja kurssimateriaalia.

Sähkötekniikan DIODI-ohjelma

Tutkinto
Diplomi-insinööri

Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)

Kesto
2 vuotta

Opiskelukieli
Suomi ja englanti

Kampus
Lappeenranta

Akateeminen yksikkö
LUT School of Energy Systems

Seuraava hakuaika
joulukuu 2019tammikuu 2020

Ilmasta tehty polttoaine
Lisää videoita LUT YouTubessa »