Innovation and Logistics -maisteriohjelma

Viimeisin maailmanlaajuinen kriisi ja digimurros ovat haastaneet yrityksiä ympäri maailmaa ja luoneet tarpeen moniosaajille, jotka ovat sopeutuvia, ennakkoluulottomia ja kykeneviä johtamaan yritystä innovatiivisesti, digitaalisesti ja kestävästi.

Uusi Innovation and Logistics -maisteriohjelma vastaa talouden haasteisiin ja maailmanlaajuiseen digimurrokseen sekä valmistaa opiskelijoita innovaatioiden, logistiikan ja yrittäjyyden johtotehtäviin.

Maisteriohjelma hyödyntää kokeellista oppimista ja yhdistelee parhaita teoreettisia ja akateemisia opetusmenetelmiä kansainvälisten ja paikallisten yritysten tarjoamiin todellisiin liike-elämän haasteisiin. Opinnot ovat yhdistelmä kauppatieteitä, tuotantotaloutta ja tekniikkaa, ja niistä saatavaa osaamista voi soveltaa suoraan yrityselämässä.

Tämä ainutlaatuinen maisteriohjelma tarjoaa hyvän logistiikan, innovaatiojohtamisen, ja kvantitatiivisen ja kvalitatiivisen analytiikan osaamisen. Opiskelijat oppivat tunnistamaan ja ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia verkottuneessa liikemaailmassa.

Ohjelma sijoittuu LUTin Kouvolan yksikköön. Ohjelma on englanninkielinen.

Innovation and Logistics

Tutkinto
Master of Science in Technology

Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)

Kesto
2 vuotta

Opiskelukieli
Englanti

Sijainti
Kouvola

Akateeminen yksikkö
LUT School of Engineering Science

Seuraava hakuaika
1.12.2021–19.1.2022 klo 15.00