StarT LUMA-keskus Saimaan alueella

LUMA-keskus Saimaa toteuttaa valtakunnallista StarT-ohjelmaa Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueella. Alueelliset StarT-festarit järjestetään Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella 16.4.2020. Liity jo nyt Facebook-tapahtumaan!StarT

StarT-ohjelmassa lasten ja nuorten tähtitiimit toteuttavat LUMA-aineisiin tai teknologiaan liittyviä oppimisprojekteja, joita he saapuvat esittelemään StarT-festareille. Festareilla on toiminnallista ohjelmaa myös vieraileville koululaisryhmille ja muulle yleisölle, mutta eniten päivästä saa irti osallistumalla oppimisen iloon oppilaiden omalla projektilla tai opettajan hyvällä käytänteellä.

Katso start.luma.fi ja tule mukaan! Saadaksesi alueellista tukea, ota yhteyttä: leena.ikonen@lut.fi

tai LUMA2020 -hankkeessa mukana olevat oppimisyhteisöt: johanna.naukkarinen@lut.fi (kestävä kehitys, teknologia), paivi.porras@lab.fi (matematiikka) tai mauri.huttunen@lab.fi (minun LUMAni)

Leena Ikonen / LUT
LUMA-koordinaattori