StarT LUMA-keskus Saimaan alueella

LUMA-keskus Saimaa toteuttaa valtakunnallista StarT-ohjelmaa Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueella. Alueelliset StarT-festarit järjestetään Lappeenrannassa 11.4.2019.StarT

StarT-ohjelmassa lasten ja nuorten tähtitiimit toteuttavat LUMA-aineisiin ja StarT-teemoihin liittyviä oppimisprojekteja, joita he saapuvat esittelemään StarT-festareille. Festareilla on tarjolla toiminnallista ohjelmaa myös vieraileville koululaisryhmille ja muulle yleisölle. Toki suurimman ilon ja hyödyn päivästä saa osallistumalla oppimisen iloon omalla projektilla tai hyvällä opetuskäytänteellä.

Festareilla edustaville tähtitiimeille tarjotaan lounas kampusalueen ravintoloissa. Yleisöllä on mahdollisuus lounastaa omakustanteisesti.

Ilmoittaudu / ilmoita oppimisyhteisösi StarT-ohjelmaan nyt: start.luma.fi

Ennakkoilmoittautuneille oppimisyhteisöille voimme tarjota tukea StarT-projektityöskentelyn aikana. Varsinainen ilmoittautuminen (haku mukaan festareille) tehdään 17.2.2019 mennessä, mutta festareita ajatellen projekteja voi viimeistellä sen jälkeenkin. Kansalliseen tai kansainväliseen StarT-kilpailuun osallistuvat työt tulee ilmoittautumisen yhteydessä esitellä arvostelukelpoisella projektivideolla ja oppimispäiväkirjalla. 

 

Ota yhteyttä

Leena Ikonen / LUT
LUMA-koordinaattori
leena.ikonen@lut.fi
p. +358 46 923 4523

Virpi Junttila / LUT
LUMA-keskuksen johtaja
virpi.junttila@lut.fi
p. +358 50 323 8926

Päivi Porras / Saimaan AMK
LUMA-koordinaattori
paivi.porras@saimia.fi
p. +358 40 568 4704