StarT LUMA-keskus Saimaan alueella

LUMA-keskus Saimaa toteuttaa valtakunnallista StarT-ohjelmaa Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueella. Alueelliset StarT-festarit järjestetään Lappeenrannassa 11.4.2019.StarT

StarT-ohjelmassa lasten ja nuorten tähtitiimit toteuttavat LUMA-aineisiin ja StarT-teemoihin liittyviä oppimisprojekteja, joita he saapuvat esittelemään StarT-festareille. Festareilla on tarjolla toiminnallista ohjelmaa myös vieraileville koululaisryhmille ja muulle yleisölle. Toki suurimman ilon ja hyödyn päivästä saa osallistumalla oppimisen iloon omalla projektilla tai hyvällä opetuskäytänteellä.

Festareilla edustaville tähtitiimeille tarjotaan lounas kampusalueen ravintoloissa. Yleisöllä on mahdollisuus lounastaa omakustanteisesti.

Katso start.luma.fi

Tarkemmat ohjelmatiedot päivitetään festarien Facebook-tapahtumaan

Huomaa erityisesti StarT-festarien oheisohjelmana tarjottava Tiedeteatteri: Kuinka tietokone ajattelee? Tiedeteatteria suositellaan 4. luokkalaisille ja sitä vanhemmille (tarjonnee uutta asiaa myös yläkoululaisille). Rajallisen tilan vuoksi Tiedeteatterinäytöksiin (klo 10 ja 12.30)  tulee ilmoittautua täällä.

Lisätietoa tiedeteatterista: www.tiedeteatteri.fi

Leena Ikonen / LUT