Palvelut yrityksille

Yrityskumppanit hyötyvät LUT-yliopiston kansainvälisesti kilpailukykyisestä tutkimustyöstä sekä koulutuksesta. Toimiessasi kanssamme työskentelet puhtaan energian, veden ja ilman sekä vastuullisen liiketoiminnan ja yrittäjyyden hyväksi.

Liike-elämän ja yliopistomme yhteistyömuotoja ovat: yritysten tarpeisiin pohjautuvat tilaustutkimukset ja hankkeet, työelämälähtöiset opintokurssit, lahjoitusprofessuurit, yrityksille räätälöidyt täydennyskoulutukset, opiskelijoiden yrityksille suorittamat loppu- ja harjoitustyöt, rekrytointipalvelu, verkostoitumistapahtumat sekä innovaatiopalvelu, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään LUTin tutkimustulokset.

Tule mukaan luomaan ja hyödyntämään tiedettä! LUT-yliopiston kampukset sijaitsevat Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Innovaatiopalvelut - Green Campus Open
Hyödynnä LUTin tutkimustuloksia ja keksintöjä. Green Campus Open etsii sijoitusyhtiö Green Campus Innovationsin kanssa rahoitusta LUTin tutkimuslähtöisille kasvuyrityksille.

Jatkuvan oppimisen palvelut
Tilaa tekniikan, talouden tai niiden yhdistelmän täydennyskoulutus tarpeen mukaan. Kielikoulutus sekä kielitodistuspalvelut löytyvät Kielikeskuksen tarjonnasta.

Opinnäyte- ja harjoitustyöt
Opiskelijoiden työpanoksella ratkotaan liiketoiminnan haasteita. Diplomi- ja pro gradu -töiden teettäminen on yrityksille hyvä rekrytointiväylä.

Rekrytointipalvelut
Löydä yritykselle tai projektille sopiva tekijä. Osallistu rekrytapahtumiin, luo työnantajamielikuvaa. Tavoita jopa 5000 LUTin opiskelijaa 70 eri kansallisuudesta.

Tekniset palvelut
Testaa hitsattujen teräsrakenteiden väsymistä, teetä elinkaarimallinnus, kalibroi mittalaitteita, tutki materiaaleja. Palveluina myös lasertyöstö-, NC-työstö- ja kuitukomposiittimenetelmien kehittäminen.

Tutkimuksen palvelut
Anna tutkimustarpeesi LUTin tutkijoiden ratkaistavaksi. Palvelu käynnistää ja hallinnoi yliopiston, teollisuuden, julkisen lähteen tai näiden yhdistelmän rahoittamia kansainvälisiä ja kotimaisia tutkimushankkeita sekä tilaustutkimuksia.

Firmatiimi
Kutsu tiimi vierailulle, tutustu opiskelijoiden osaamiseen. Välitä tiimin kautta työtehtäviä ja projekteja opiskelijoille.

Yliopisto tuo uusia ajatuksia liiketoimintamurrokseen tutkimuksen ja ihmisten kautta.

- Toimitusjohtaja, OCTO3

Videolla Tommi Laitinen kertoo, millaisia kokemuksia ohjelmistoyritys OCTO3:lla on yhteistyöstä LUTin kanssa. Vuoden 2019 alussa OCTO3 sulautui osaksi Visma Consulting Oy:tä.

Ota yhteyttä

Lappeenrannan kampus
Yliopistonkatu 34
53850 Lappeenranta
Puh. 029 446 2111

Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 Lahti
Puh. 029 446 2111

Katso eri palveluista vastaavien henkilöiden yhteystiedot palveluiden omilta sivuilta.