Tervetuloa DuuniDayhin 29.1.2019!

Lappeenrannassa jo 23. kertaa järjestettävä DuuniDay on messutyyppinen, yritykset ja opiskelijat yhteen kokoava kontakti- ja rekrytointitapahtuma. DuuniDayn järjestäjinä toimivat Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Saimaan ammattikorkeakoulu.

DuuniDay on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihinne. Tapahtuman aikana tavoitatte samalla kertaa niin Lappeenrannan teknillisen yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat kuin Saimaan ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketalouden sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Huomaattehan, että kampuksellamme on myös tavoitettavissanne poikkeuksellisen suuri joukko kansainvälisiä opiskelijoita.

Tavataan DuuniDayssä!

Tapahtuma-aika ja -paikka

Tiistai 29.1.2019 klo 10 - 15
Lappeenrannan teknillinen yliopiston
pääaula ja 3. kerros, Skinnarilankatu 34, Lappeenranta

Saapumisohje

Osallistumispaketit

Osallistumispaketteja tulee olemaan 3-4 erilaista ja niiden tiedot julkaistaan näillä sivuilla heti kun saamme osastokartat piirrettyä. Odottelemme vielä pääsyä remontin alta paljastuviin uusiin 3. kerroksen aulatiloihin.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan käyttämällä sähköistä Ilmoittautumislomaketta, joka avataan lokakuu aikana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli haluat varmistaa, että saat tiedon ilmoittautumisen avautumisesta, niin laitathan yhteystietosi osoitteeseen duuniday@lut.fi, niin lisäämme sinut rekrytointivastaavien postituslistallemme.

Yrityksen erityistoiveet

Mikäli teillä on erityistoiveita osallistumisenne suhteen, avustamme mielellämme teille sopivan tapahtumakokonaisuuden rakentamisessa. Tavoitatte meidät helpoiten osoitteesta duuniday@lut.fi.

Osallistuvat yritykset 2019
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

Ota yhteyttä

LUT Career services
duuniday@lut.fi

Elina Hannikainen-Himanen
040 573 3790

Sanna Frisk
046 922 6798