Tervetuloa DuuniDayhin 26.1.2021!

Huom! Päivitys 29.9.2020
Koronatilanteesta johtuen olemme päättäneet, että järjestämme tammikuun DuuniDay-tapahtuman virtuaalitapahtumana. Käynnistämme online-tapahtuman suunnittelun välittömästi ja tiedotamme tapahtuman sisällöstä ja ilmoittautumisen avautumisesta pikimmiten.

Lappeenrannassa jo 25. kertaa järjestettävä DuuniDay on messutyyppinen, yritykset ja opiskelijat yhteen kokoava kontakti- ja rekrytointitapahtuma. DuuniDayn järjestäjinä toimivat LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu.

DuuniDay on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin. Tapahtuman aikana tavoitatte samalla kertaa niin LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat kuin LAB-ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketalouden opiskelijat. Huomaattehan, että kampuksellamme on myös tavoitettavissanne poikkeuksellisen suuri joukko kansainvälisiä opiskelijoita.

Tavataan DuuniDay-tapahtumassa!

Tapahtuma-aika ja -paikka

Tiistai 26.1.2021 klo 10-15 online

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2021 virtuaalitapahtumaan avataan mahdollisimman pian. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tullaan julkaisemaan tässä.

Ota yhteyttä

LUT Career services
duuniday@lut.fi

Elina Hannikainen-Himanen
040 573 3790