Tervetuloa DuuniDayhin 28.1.2020!

Lappeenrannassa jo 24. kertaa järjestettävä DuuniDay on messutyyppinen, yritykset ja opiskelijat yhteen kokoava kontakti- ja rekrytointitapahtuma. DuuniDayn järjestäjinä toimivat LUT-yliopisto ja Saimaan ammattikorkeakoulu.

DuuniDay on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin. Tapahtuman aikana tavoitatte samalla kertaa niin LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat kuin Saimaan ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketalouden sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Huomaattehan, että kampuksellamme on myös tavoitettavissanne poikkeuksellisen suuri joukko kansainvälisiä opiskelijoita.

Tavataan DuuniDay-tapahtumassa!

Tapahtuma-aika ja -paikka

Tiistai 28.1.2020 klo 10 - 15
LUT-yliopiston
pääaula sekä 2. ja 3. kerros, Yliopistonkatu 34, Lappeenranta

Saapumisohje

Osallistumispaketit

Osastojen numerointi noudattaa seuraavaa logiikkaa:

 • ensimmäinen numero kertoo osaston sijaintikerroksen (1, 2 tai 3)
 • kirjain kertoo osallistumispaketin (A, B, C tai D)
 • numeroinnin lopussa on juokseva numerointi sijaintikerroksen ja osallistumispaketin mukaan

Kaikki osallistumispaketit sisältävät seuraavat palvelut:

 • Osastopaikan
 • Pöydän ja tuolit tarpeen mukaisesti
 • Sähköpistokkeet
 • Langattoman WLAN-yhteyden
 • Yrityksen nimen ja linkin yrityksen sivuille DuuniDayn nettisivuilla
 • Yritysesittelyn tapahtuman Facebook-sivuilla
 • Tapahtumassa haussa olevien työpaikkojen ilmoitukset tapahtuman Facebook-sivuilla
 • Mahdollisuuden työhaastattelujen pitämiseen erillisessä tilassa
 • Näytteilleasettajen taukotilan kahvi- ja virvoketarjoiluineen koko tapahtuman ajan
 • Yritysoppaiden palvelut messupäivänä

Huomaattehan, että tapahtuma järjestetään kampuksen aula- ja käytävätiloissa eikä osastoihin kuulu messuseinäkkeitä tai mattoa. Osastojen sivuseinille ei saa pystyttää kiinteitä toisia osastoja blokkaavia rakenteita. Poikkeuksena osallistumispaketti A:n messuosastot. Rakenteita ja esittelymateriaaleja ei saa levittää käytäväalueen puolelle.

Osallistumispaketti A: Sisältää 3 x 3 m osastopaikan, johon yrityksillä on mahdollisuus tuoda omat messurakenteet. Osastoissa on korkea katto. A-osastoja löytyy vain 1. kerroksesta. Hinta 1 050 e + alv 24 %. LOPPUUNMYYTY!

Osallistumispaketti B: Sisältää 3 x 2 m osastopaikan, johon yrityksillä on mahdollisuus tuoda leveä messuseinäke. Osastoissa on korkea katto. B-osastoja löytyy kaikista kolmesta kerroksesta. Hinta 700 e + alv 24 %

Osallistumispaketti C: Sisältää 2,5 x 1,8 m osastopaikan, johon yrityksillä on mahdollisuus tuoda omat roll-upit. Tilan korkeus 210 cm. C-osastoja löytyy kaikista kolmesta kerroksesta. Hinta 550 e + alv 24 %.

Osallistumispaketti D: Sisältää baaripöydän ja tilan yhdelle roll-upille. D-osallistumispaketit on varattu alle 50 henkilön yrityksille. D-osastot sijaitsevat 3. kerroksessa. Tilan korkeus 210 cm. Hinta 250 e + alv 24 %.

Näyttelyosastokartat: 1. kerros, 2. kerros ja 3. kerros

Osallistumismaksut laskutetaan kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 7.1.2020 mennessä käyttämällä sähköistä ilmoittautumislomaketta. Suosittelemme tekemään ilmoittautumisen joko Firefox tai Internet Explorer selaimella.

Yritys opiskelijoille tutuksi jo ennen tapahtumaa

Opiskelijat seuraavat tapahtumaa ja siihen tulevia yrityksiä etukäteen joulukuussa avattavan DuuniDayn Facebook-tapahtuman kautta.

Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla yrityksellä on mahdollisuus julkaista yksi yritysesittely Facebook-tapahtumassa joulu-tammikuun aikana. Opiskelijoitamme kiinnostaa erityisesti yrityksenne toiminta, minkä alan osaamista yrityksenne tarvitsee ja tarjoaako yrityksenne mahdollisuuksia esimerkiksi harjoitteluun tai lopputyön tekemiseen. Mikäli yrityksenne tarjoaa uramahdollisuuksia myös kansainvälisille opiskelijoille, julkaiskaa esittelyteksti englanniksi.

Haastattelumahdollisuus

DuuniDay tarjoaa myös hienon mahdollisuuden työhaastattelujen tekemiseen niille erikseen varatuissa tiloissa. Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla yrityksellä on mahdollisuus julkaista yksi työpaikkailmoitus / tapahtumassa haussa oleva työpaikka Facebook-tapahtumassa. Mikäli yrityksenne tarjoaa uramahdollisuuksia myös kansainvälisille opiskelijoille, julkaiskaa työpaikkailmoitus englanniksi.

Sivunäytteilleasettajat

Osastoille tulevien sivunäytteilleasettajien lisähinta on 250 € + alv 24 %. Sivunäytteilleasettajamaksuun sisältyvät seuraavat palvelut:

 • Yrityksen nimi ja linkki yrityksen sivuille DuuniDayn nettisivuilla
 • Yritysesittely tapahtuman Facebook-sivuilla
 • Tapahtumassa haussa olevien työpaikkojen ilmoitukset tapahtuman Facebook-sivuilla
 • Mahdollisuuden työhaastattelujen pitämiseen erillisessä tilassa
 • Näytteilleasettajen taukotilan kahvi- ja virvoketarjoiluineen koko tapahtuman ajan

Yrityksen erityistoiveet

Mikäli teillä on erityistoiveita osallistumisenne suhteen, avustamme mielellämme teille sopivan tapahtumakokonaisuuden rakentamisessa. Tavoitatte meidät helpoiten osoitteesta duuniday@lut.fi.

Osallistuvat yritykset 2020
 Abloy Oy  1C28
 Kesko Oyj  1C3
 The Switch Drive Systems Oy  1B2

 

Ota yhteyttä

LUT Career services
duuniday@lut.fi

Sami Markkanen
046 922 6798
Elina Hannikainen-Himanen
040 573 3790