DuuniDay goes virtual 26.1.2021

Jo 25. kertaa järjestettävä messutyyppinen, yritykset ja opiskelijat yhteen kokoava DuuniDay järjestetään tammikuussa poikkeuksellisesti virtuaalisena. DuuniDayn järjestäjinä toimivat LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu.

DuuniDay on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin. Tapahtuman aikana tavoitatte samalla kertaa niin LUT-yliopiston teekkarit, kylterit ja tohtoriopiskelijat kuin LAB-ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketalouden opiskelijat. Huomaattehan, että tavoitettavissanne on myös poikkeuksellisen suuri joukko kansainvälisiä opiskelijoita.

Tervetuloa DuuniDay-tapahtumaan!

Virtuaalisessa DuuniDay-tapahtumassa yritykset

  • voivat tehdä yritystä ja sen kesätyömahdollisuuksia tunnetuksi opiskelijoille JobTeaser-yritysprofiilin ja tapahtumäpäivänä järjestettävän yritysesittelyn kautta.
  • voivat tavata LUTin ja LABin opiskelijoita tapahtumassa messumaisesti joko virtuaalisella standillä tai opiskelijoiden yrityksiltä etukäteen varaamissa henkilökohtaisissa tapaamisissa.
  • saavat omat avoinna olevat työpaikat näkyville tapahtumaan osallistuville opiskelijoille.
  • pääsevät selaamaan tapahtumaan osallistuvien opiskelijoiden CV-tietokantaa ja etsimään sieltä itselleen sopivia tulevaisuuden kykyjä.
  • voivat vapaasti valita kellonajat, jolloin ovat tapahtumassa mukana (klo 10-15 välillä) sekä oman tutun virtuaalialustan, jota haluavat käyttää.

Yritysten valittavissa olevat vaihtoehdot

Yritykset voivat vapaasti valita itselleen sopivan yhdistelmän tapahtumaosallistumiselle alla olevista vaihtoehdoista.

1. Yritysprofiili tapahtuma-alustalla

Jokaiselle tapahtumaan osallistuvalle yritykselle luodaan opiskelijoille näkyvä yritysprofiili, joka on avoinna kuukausi ennen tapahtumaa ja 2 viikkoa tapahtuman jälkeen. Yritykset täydentävät heille avatut profiilit sekä suomeksi että englanniksi. Mitä selkeämmän kuvan opiskelijat saavat yrityksen toiminnasta ja osaajatarpeista, sitä paremmat mahdollisuudet yrityksellä on tavata itselle sopivia opiskelijoita tapahtumapäivänä.

2. Virtuaaliständi

Tämä vaihtoehto vastaa live-messujen tavallista ständipäivystystä eli opiskelijat voivat vierailla yrityksen avoimessa tilassa linkin kautta antamallanne aikavälillä ja kysyä heitä kiinnostavista aiheista.

Virtuaalitilaan on hyvä määritellä suoraan vapaa pääsy, jotta opiskelijoita ei tarvitse hyväksyä sisään yksi kerrallaan. Ständille kannattaa varata resurssi, joka pystyy vastaamaan opiskelijoiden kysymyksiin sekä suomeksi että englanniksi. Ständipäivystäjän kannattaa myös ottaa opiskelijoiden kontaktointiin erittäin aktiivinen ote, sillä virtuaalimessut ovat uusi asia myös opiskelijoillemme.

Yritys voi halutessaan jaksottaa ständipäivystystä niin, että tiettyinä kellonaikoina opiskelijoiden kysymyksiin on vastaamassa eri opiskelijaryhmille sopivia asiantuntijoita. Esimerkiksi klo 10-11 suunnittelutehtävien esimies ja klo 11-12 tuotannon esimies tai klo 10-11 energia-alasta vastaava esimies ja klo 11-12 rakennusalasta vastaava esimies.

3. Henkilökohtaiset opiskelijatapaamiset

Virtuaalisessa tapahtumassa opiskelijat voivat varata etukäteen tapaamisaikoja niitä avanneilta yrityksiltä. Tämä vaihtoehto nimensä mukaisesti mahdollistaa henkilökohtaisten keskustelujen käymisen opiskelijoidemme kanssa.

Resurssoinnin näkökulmasta kannattaa miettiä minkälaiset henkilöt osaavat parhaiten vastata eri tekniikan ja kaupallisen alojen opiskelijoiden kysymyksiin. Myös henkilökohtaisten tapaamisaikojen osalta kannattaa kiinnittää huomiota valittujen resurssien kykyyn kommunikoida tarvittaessa sekä suomen- että englanninkielellä.

Henkilökohtaisten tapaamisten osalta suosittelemme, että kukin yksilötapaamisia pitävä henkilö käyttää samaa virtuaalista tilaa kaikkiin tapaamisiin ja määrittelee virtuaalitilaan odotustilan, josta voi päästää opiskelijat keskusteluun yksi kerrallaan.

Opiskelijat varaavat tapaamiset JobTeaser-alustan kautta ennen tapahtumapäivää. Me huolehdimme linkkien toimittamisesta ajan varanneille opiskelijoille ja toimitamme yrityksille listat varatuista yksilötapaamisista tapahtumapäivää edeltävänä päivänä.

4. Yritysesittely tapahtumäpäivänä

Lyhyen yritysesittelyn avulla voitte edelleen lisätä yrityksenne tunnettuutta opiskelijoidemme keskuudessa. Suosittelemme lyhyttä noin 15-20 minuutin esittelyä sekä suomeksi että englanniksi omalla virtuaalistandillänne tiettyyn kellonaikaan. Me keräämme opiskelijoille listan kaikista päivän aikana järjestettävistä yritysesittelyistä, jotta he voivat suunnitella oman messupäivänsä.

5. Tapahtumassa auki olevien työpaikkojen julkaiseminen opiskelijoille

Yritys saa kaikki tapahtuma-aikaan avoinna olevat opiskelijoillemme soveltuvat työpaikat näkyviin uuden JobTeaser-työpaikkaportaalimme kautta ja ne linkittyvät automaattisesti tapahtumassa käytettävään yritysprofiiliinne. Mikäli suomen kieli ei ole työpaikan ehdottomana vaatimuksena, suosittelemme työpaikkailmoituksen tekemistä englanniksi.

Tapahtuma-aika, hinta ja ilmoittautuminen

Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti tiistaina 26.1.2021 klo 10-15 välisenä aikana uudella JobTeaser-alustallamme. Ilmoittautuminen on päättynyt 8.1.2021. 

Tapahtuman osallistumismaksu on 350 € + alv 24 % yli 50 henkilön yrityksiltä ja 200 € + alv 24 % alle 50 henkilön yrityksiltä. Ilmoittautumismaksu laskutetaan kaksi viikkoa ennen tapahtumapäivää.

Tapahtumaan osallistuvat yritykset 2021

 ABB www.abb.fi
 Abloy Oy www.abloy.com/en
 Alfa Laval Aalborg Oy www.alfalaval.fi
 ANDRITZ Oy www.andritz.com
 Azets Insight Oy www.azets.fi 
 BCG Platinion https://bcgplatinion.com
 Caverion Suomi Oy www.caverion.fi
 Danfoss Editron Oy www.danfoss.com/editron
 Enerity Solutions Oy www.enerity.com
 Enmac Oy www.enmac.fi
 Etteplan Finland Oy www.etteplan.com
 Fennovoima Oy www.fennovoima.fi
 Firmatiimi www.lut.fi/firmatiimi
 Fortum www.fortum.com/careers
 Hartwall www.hartwall.fi
 Insinööriliitto IL ry www.ilry.fi
 Kesko Oyj www.kesko.fi
 Konecranes www.konecranes.fi
 KPMG https://home.kpmg/fi/fi/home.html
 Lappeenrannan Energia Oy www.lappeenrannanenergia.fi
 LUT Abitiimi www.lut.fi/opiskelu/abitiimi
 Metso Outotec Finland Oy mogroup.com
 Metsä Group www.metsagroup.com
 Nokia www.nokia.com/about-us/careers
 Oma Säästöpankki Oyj www.omasp.fi
 Phillips-Medisize  www.phillipsmedisize.com
 Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES Oy www.pikes.fi
 Platom Oy platom.fi
 PwC www.pwc.fi
 SAS Institute Oy www.sas.com
 Steerprop Oy www.steerprop.com
 Stora Enso www.storaenso.com
 Sulzer Pumps Finland Oy www.sulzer.com
 Sumitomo SHI FW www.shi-fw.com
 Syncron Tech Oy www.syncrontech.com
 Teollisuuden Voima Oyj / Posiva Oy www.tvo.fi
 UPM www.upm.com
 Valmet www.valmet.com/about-us/careers
 Visma Consulting Oy www.vismaconsulting.fi
 Visma Solutions Oy https://vismasolutions.com/
 Wärtsilä www.wartsila.com
 Yaskawa Environmental Energy / The Switch www.yaskawa.fi

 

Ota yhteyttä

LUT & LAB Career Services
duuniday@lut.fi

Anni-Elina Leinonen
050 462 3686

Ida-Maria Volturi
050 463 7190

Elina Hannikainen-Himanen
040 573 3790