left

Hankkeen kehittämistoiminta kohdentuu korkean jalostusarvon resurssitehokkaiden tuotteiden innovointiin, kehittyneiden teknologioiden käyttöönottoon sekä biopohjaisiin jakeisiin ja prosesseihin liittyvän kehittämispotentiaalin tunnistamiseen. Ympäristövaikutusten arviointiin ja kehittyneiden teknologioiden ja laboratoriopalveluiden hyödyntämiseen liittyvä osaaminen ja kokemus sekä digitaaliset demonstraatiot turvaavat kehitettävien tuotteiden vastuullisuuden ja sitä kautta saavutettavan kilpailuedun.

Toimenpiteet jakautuvat neljään työpakettiin seuraavasti:

  1. Koordinointi, viestintä ja jalkautus
  2. Biomateriaalien muotoiludemonstraatiot
  3. Elinkaarianalyysin hyödyntäminen elintarvikesektorin tuote- ja prosessikehityksessä (LUT vastuutyöpaketti)
  4. Valmennus planetaarisesta muotoilusta ja ruokainnovaatioista

 

Linkit

right

Projektipäällikkö

Projektihenkilöstö

Liittyvät projektit

Yhteistyökumppanit