Winter image

Miten EU-maat ovat selviämässä kriisitalvesta ja kuinka yhtenäisinä? Miten toimitusvarmuutta, omavaraisuutta ja myös energiamarkkinoiden kehittämistä edistetään pidemmällä aikavälillä niin EU:ssa kuin Suomessa? Entä mihin suuntaan Ukraina ja Venäjä kehittyvät energian suhteen ja mitä se tarkoittaa meille?

Euroopan parlamentin Suomen-toimisto ja LUT-yliopisto järjestävät aiheesta keskustelun perjantaina 3.2. klo 11–12 Eurooppasalissa. Mukana keskustelemassa ovat Euroopan parlamentin jäsenet Miapetra Kumpula-Natri (S&D, sd.) ja Heidi Hautala (Greens, vihr.), Helsingin yliopiston professori ja Maanpuolustuskorkeakoulun dosentti Veli-Pekka Tynkkynen sekä professori ja dekaani Olli Pyrhönen, LUT School of Energy Systems.

Keskustelun juontaa toimittaja Anna Karismo.

Keskustelu striimataan parlamentin toimiston Facebook-sivulla.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisista energiakysymyksistä!