Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Anne Tuovinen
Sain uuden työpaikan koulutuksen ansiosta
Anne Tuovinen
Kirjanpitäjä Faba osk

Tavoitteenani oli päivittää ammattitaitoani, mutta myös hankkia näyttöä olemassa olevasta osaamisestani. Merkonomin tutkintoni on suoritettu jo vuosia sitten, joten oli aika tarkistaa, että asiat ovat edelleen hallussa. Halusin myös kokeilla, vieläkö tämänikäinen oppii - ja kyllä oppii. Tämä on työnantajan kannalta tärkeää ja teki itsetunnolle hyvää.  

Kävin koko asiantuntijaohjelman, koska en halunnut jättää mitään mielenkiintoisista moduuleista pois. Ohjelman aikana sain työpaikan, johon olin jo kerran aikaisemmin hakenut ja jäänyt valitsematta. Nyt sain palautetta siitä, että koulutukseen osallistuminen oli olennainen asia, joka ratkaisi asian tällä kertaa hyväkseni.  

Perusasioiden kertaaminen oli tosi hyödyllistä. Koulutus auttoi myös ymmärtämään taloustiedon käyttäjiä, mikä on hyvä, koska kirjanpitäjän työni sisältää paljon neuvontaa. Usein ajattelee tekevänsä työtään lähinnä viranomaisia varten, mutta ohjelman aikana avautui toinen puoli asiasta: miten tärkeää laskentatoimi on yrityksen omien toimintojen kannalta.  

Anne Tuovinen  
Kirjanpitäjä  
Faba osk  

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.