Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Harri Numminen
Yritykseni kannalta tärkeintä osaamista
Harri Numminen
Kauppias, toimitusjohtaja Trekki Oy

Valitsin Controllerin erikoistumisopinnot puhtaasti tarpeen pohjalta; toimitusjohtajana vastaan yrityksen taloudesta. Yrityksemme on ollut viime vuosina voimakkaassa muutoksessa ja erityisesti tässä tilanteessa asiantuntijaohjelma oli tärkeämpi aihealue kuin muut. Jos yrityksen taloutta ei saada pysymään ojennuksessa, muullakaan tiedolla ei tee mitään.  

Suoritin Controllerin sivuainekokonaisuutena KATI 10 -täydennyskoulutusohjelmaan. Opiskelu oli hyvin tehokasta: yhdessä pitkässä päivässä opittiin paljon, mikä sopi hyvin työssäkäyvälle. Pidin arvokkaana lisänä osallistujaryhmää, johon kuului henkilöitä hyvin erilaisista työtehtävistä. Heidän kommenttinsa ja keskustelu olivat iso osa opiskelun annista. On tärkeää, että myös yrityksen muut työntekijät kuin taloushallinto ymmärtävät taloutta, mutta myös päinvastoin: talousihmisten tulee ymmärtää bisnestä.  

Harri Numminen  
Kauppias, toimitusjohtaja  
Trekki Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.