Julkaistu 2.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Jaana Koponen
Opiskellessa nälkä kasvaa syödessä
Jaana Koponen
Hankintapäällikkö, Suorien Hankintojen tiiminvetäjä Valio Oy

Pitkänlinjan hankinnan ammattilaisena olin työssäni tilanteessa, jossa tarvitsin tukea uuteen tehtävääni sekä kohdistettua päivitystä hankintaosaamiseni. Valitsin LUT:n Hankintatoimen johtamisen asiantuntijaohjelman ja olin tyytyväinen valintaani. Parasta oli ehdottomasti koulutuksen tarjoama yhteisö – keskustelut ja sparraukset sekä osallistujien että kouluttajien kanssa.

Ohjelmassa opiskelu vaatii sitoutumista ja aikataulu oli ajoittain haastava, koska jokaisessa moduulissa tehtiin oma harjoitustyönsä. Harjoitustöistä saatu välitön hyöty ja tulokset kannustivat kuitenkin pysymään aikataulussa. Saatu oppi on ehdottomasti pienen epämukavuuden arvoista!

Opintojen aikana syntynyttä verkostoa tulen varmasti hyödyntämään myös jatkossa. Ohjelman professorin kanssa olemme jo viritelleet yhteistyötä ja myös opiskelijakollegoita tulen hyödyntämään sparraukseen ja benchmarkkaukseen. Suosittelen ohjelmaa hankinta-alan ammattilaisille, jotka haluavat haastaa itseään uuden oppimiseen. Tosin opintojen osalta nälkä kasvaa syödessä ja pian huomaat haluavasi oppia yhä lisää!

Jaana Koponen

Hankintapäällikkö, Suorien Hankintojen tiiminvetäjä

Valio Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.