Julkaistu 4.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Janne Levävaara
LUTin osaaminen vakuutti minut
Janne Levävaara
Hankintapäällikkö, Palveluhankinta Caruna Oy

LUT:n hankintatoimen osaaminen on mielestäni vakuuttavaa. Valitsin LUT:n asiantuntijaohjelman, koska ohjelman sisältö vastasi tarpeisiini ja ohjelman aikataulu oli suunniteltu siten, että sen suorittaminen oli mahdollista työn ja perhe-elämän ohessa.

Ohjelma auttoi näkemään hankintatoimen isonkuvan ja ymmärtämään hankintatoimen laaja-alaisuuden. Sain kattavan työkalupakin hankintatoimen analyyttiseen kehittämiseen ja se vahvisti myös omia näkemyksiäni laadukkaasta hankintatoimen johtamisesta. 

Opiskelun suorittaminen työn ja perheen lomassa on haastavaa, mutta mahdollista, kun kaikki osapuolet ovat sitoutuneet hankkeeseen. Oman aikatauluhallinnan merkitystäkään ei voi liikaa korostaa. Vaikka opiskelu vie aikaa, hyvin määritetyillä harjoitustyön aiheilla sekä laadukkaalla löydösten implementoinnilla työnantaja saa varmasti opiskeluun käytetyn ajan moninkertaisesti takaisin.

Suosittelen Hankintatoimen johtamisen asiantuntijaohjelmaa strategisessa hankinnassa työskenteleville hankintapäälliköille ja -johtajille. Ohjelma antaa hyvät eväät strategiseen hankintaan, toimittajahallintaan, prosessitehokkuuteen sekä toimittajariskin hallintaan. 

Janne Levävaara
Hankintapäällikkö, Palveluhankinta
Caruna Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.