Julkaistu 5.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Ohjelma avarsi näkökulmiani
Jukka Haikonen
Hankintapäällikkö Ferrometal Oy

LUT-täydennyskoulutuksen tarjonta oli yrityksessämme tuttua jo entuudestaan, sillä esimiehelläni oli kokemusta työn ohessa opiskelusta jo useamman vuoden ajalta. Esimieheni ehdotuksesta lähdin minäkin mukaan tähän ohjelmaan.

Hankinnan ammattilaisena koen, että opiskelu LUTin Hankintatoimen johtamisen asiantuntijaohjelmassa avarsi huomattavasti näkökulmiani hankinnan haastavaan maailmaan. Opiskelu ja keskustelut opiskelijakollegoiden kanssa antoivat minulle todella paljon uusia ajatuksia sekä operatiivisen että strategisen hankintatoimen kehittämiseen omassa työelämässäni.

Opiskellessa työn ohessa on hyvä tiedostaa, että opinnoille tulee varata kalenterista oma aikansa. Mielestäni työn ja opiskelun yhteensovittaminen oli kuitenkin kohtalaisen vaivatonta, sillä luentopäivät sekä harjoitustöiden aikataulun tiesi hyvissä ajoin etukäteen. Parasta ohjelmassa oli se, että moduulit suoritettiin harjoitustöillä. Näin jokaisen harjoitustyön sai kohdennettua täysin omaan työhön omassa yrityksessä.

Jukka Haikonen
Hankintapäällikkö
Ferrometal Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.