Julkaistu 7.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Maria Myllymäki
Sain kehitysideoita päivittäiseen työhöni
Maria Myllymäki
Sourcing Manager Yaskawa Environmental Energy / The Switch

Parasta ohjelmassa olivat lähiopetuspäivät ja keskustelut mainion porukan kanssa, unohtamatta proffien asiantuntevaa keskustelun johtamista. Opiskelijat olivat hyvin erilaisilta aloilta, minkä vuoksi oli mielenkiintoista kuulla käytännön asioista ja ideoista monesta eri näkökulmasta.

Harjoitustyöt olivat yhdistelmä teoriaa ja tarkempaa pohdintaa yrityksen nykytilanteesta. Niiden pohjalta kumpusi ideoita omaan työhön liittyen. Esimerkiksi kävimme sisäisessä auditoinnissamme läpi hankinnan riskejä, joista olin tehnyt harjoitustyön. Näin minun oli helppo löytää kehityskohteita.
 
Hyvää oli myös se, että sai itse valita moduulit, joihin haluaa osallistua sekä oman satsauksensa tason: osallistuminen vain lähiopetuspäiviin oli sekin mahdollista. Jos ohjelmasta haluaa hyötyä "koko rahalla", vaatii se ajanhallintaa, satsausta ja kärsivällisyyttä. Sama on vastassa aina, kun tavoitteena on itsensä kehittäminen.

Maria Myllymäki
Sourcing Manager
Yaskawa Environmental Energy / The Switch

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.