Julkaistu 21.12.2022
Päivitetty 21.12.2022
Matti Kivimäki
Löysin monipuolisen kokonaisuuden
Matti Kivimäki
Purchasing Director, Harvia Group

LUT-täydennyskoulutuksen Hankintatoimen johtamisen asiantuntijaohjelma herätti mielenkiintoni monipuolisuutensa ansiosta. Oli valintaani tyytyväinen, sillä kokonaisuus oli mielestäni erittäin hyvä.

Verkostoituminen opiskelijakollegoiden kanssa ja keskustelut maailmalla olevasta vaikeasta tilanteesta olivat mielenkiintoisia ja hyödyllisiä. LUTin kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja kansainväliset luennoitsijat toivat myös erilaista ja monipuolista näkökulmaa asioihin. Opintojakso saksalaisessa yliopistossa oli todella hyvä lisä kokonaisuuteen.

Opiskelu töiden ohessa on antoisaa mutta myös vaativaa. Saadakseen täyden hyödyn koulutuksesta suosittelen varaamaan riittävästi aikaa ja resursseja asioihin perehtymiseen ja harjoitustöiden tekemiseen.

Suosittelen ohjelmaa kaikille, ketkä haluavat syventää osaamistaan, saada menetelmiä työelämän haasteisiin sekä verkostoitua eri toimialojen ammattilaisten kanssa.

Matti Kivimäki
Purchasing Director
Harvia Group

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.