Julkaistu 31.3.2022
Päivitetty 27.5.2022
Koulutus antoi rohkeutta viedä asioita eteenpäin
Mikko Tanhuamäki
Hankintajohtaja Seinäjoen kaupunki

Hankintaa tehdään kaikilla toimialoilla paljon, mutta sitä opiskellaan vähän. Itse halusin täydennyskoulutukselta osaamiseeni lisää sekä leveyttä että syvyyttä. Työssä käyttämäni välineet ja toimintamallit saivat lisää vaihtoehtoisia näkökulmia, kun koulutus antoi mahdollisuuksia analysoida hankintakokonaisuuksia uusimman tutkimustiedon soveltamisen kautta. 

Kehityskohteita olin tunnistanut jo ennenkin, mutta koulutuksesta sain rohkeutta ja uusia välineitä viedä asioita eteenpäin. Minulle sopi hyvin tehdä työtä ja opintoja rinta rinnan –koekenttä opitulle oli suoraan käytössä. 

Kaikkia hankintatoimessa työskenteleviä yhdistää tarve saada yhä vähemmällä enemmän, mutta organisaatioiden ja toimialojen tavoissa on kiinnostavia eroja. Keskustelun ja vertaisoppimisen kannalta oli rikkaus että meitä oli monilta eri aloilta ja organisaatiotasoilta. 

LUT:n tarjoamalla koulutuskokonaisuudella on ehdottomasti relevanssia myös julkisen sektorin hankintatoimijoille. Hankinnassa on kuitenkin aina kyse hankinnasta, eikä hankintalaki lopulta ole kuin yksi elementti laajassa kokonaisuudessa. 

Mikko Tanhuamäki
Hankintajohtaja
Seinäjoen kaupunki

 

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.