Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 28.11.2023
Jaana Pulkkinen
Sain työkalupakin johon palaan toistuvasti
Jaana Pulkkinen
Toimipaikan johtaja Nordea Bank Oyj

Oma toimialani on vahvassa murroksessa ja tarve tehdä asioita uusilla tavoilla on koko ajan läsnä. LUT eMBA-ohjelman vahva sisällöllinen painotus strategiseen johtamiseen osui osaamiseni kehittämiseen todella hyvin. Saimme eväitä haastaa vallitsevaa strategiaa ja siihen liittyvää päätöksentekoa – rakentavasti ja katse eteenpäin suunnattuna. Valitsin teemaopinnoikseni innovaatiojohtamisen, ja siihenkin liittyen koen saaneeni kasan työkaluja, joihin palaan toistuvasti työssäni.  

Ohjelma oli kaikkiaan positiivisesti yllättävä matka itseni haastamisessa. Luulin, etteivät markkinoinnin sisällöt itseäni kiinnosta, mutta huomasin innostuneeni strategisen markkinoinnin kurssista niin paljon, että päädyin tekemään siitä aihepiiristä myös lopputyöni. Opiskelun aikana syntyi myös nälkää suorittaa enemmän kursseja kuin mitä valmistuminen olisi edellyttänyt, ja tämä onnistui joustavasti.

Jaana Pulkkinen
Toimipaikan johtaja
Nordea Bank Oyj

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.