Julkaistu 13.4.2022
Päivitetty 1.2.2023
Asiat on ajateltava uusiksi
Teemu Pitkänen
Asiakkuusjohtaja, Atria Suomi Oy

Yhteiskunta ja koko yritysmaailma ovat tilanteessa, joka edellyttää tiedon tehokasta, reaaliaikaista käsittelyä ja jakamista. Tietojohtamisesta puhutaan paljon, mutta alan osaamista ei vielä löydy riittävästi.

Atrian visiona on olla kuluttajan ykkösvalinta ruoka-alalla. Vision toteuttaminen edellyttää tehokasta päätöksentekoa ja ketteryyttä sopeutua muutoksiin – muun muassa näihin asioihin tietojohtamisen ohjelmassa perehdyttiin.

Koulutus auttoi näkemään ja ymmärtämään yrityksen tietopääomaa entistä laajemmin, ja tavoitteenamme on nyt koota organisaation hiljainen tieto kaikkien kuuluville. Näin toimimalla vahvistamme yrityksen rakenteita ja turvaamme tietopääoman säilymisen talossa myös tulevaisuudessa.

Tietojohtamisen ohjelma sisälsi runsaasti informaatiota, mutta ennen kaikkea se haastoi minut ajattelemaan uudella tavalla. Uskon, että saamani opit ovat jatkossa hyödyksi sekä itselleni että työnantajalleni.

Teemu Pitkänen

Asiakkuusjohtaja

Atria Suomi Oy

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.