Valintakoe

Valintakoe pidetään keskiviikkona 5.6.2019 klo 12.00-15.00. Valintakokeeseen osallistuvat kaikki muut hakijat, paitsi jo todistusvalinnassa hyväksytyt. Heille ilmoitetaan asiasta erikseen. Huom! Hakijat, jotka eivät tule valituksi todistusvalinnassa haluamaansa ylempään hakukohteeseen, voivat osallistua valintakokeeseen.

Vuoden 2019 valintakoekirjallisuus on nähtävillä kauppatieteet.fi -sivustolla.

KOEPAIKKA
Valintakoe tehdään sen yliopiston järjestämässä valintakoetilaisuudessa, jonka olet asettanut kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan hakukohteista prioriteetiltaan ensimmäiseksi tai ainoaksi hakukohteeksi. Koetilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua. Lappeenrannan ensisijaiseksi hakukohteeksi asettaneet voivat valita koepaikakseen Helsingin, Lahden tai Lappeenrannan. Koepaikkaa kysytään hakulomakkeella.

Koepaikat:
Lappeenranta, LUT-yliopiston kampus, Yliopistonkatu 34 (salijako nähtävillä koepäivänä yliopiston pääaulassa)
Lahti, LUT-yliopiston kampus, Mukkulankatu 19 (Auditorio 3)
Helsinki, Helsingin yliopisto: Porthania (sali P1), Yliopistonkatu 3

Ohjeet LUT-yliopiston Lappeenrannan kampukselle saapumiseen löydät Näin saavut meille -sivultamme.

ILMOITTAUTUMINEN
Valintakokeeseen tullessasi, samoin kuin koetilaisuudessa, on sinun todistettava henkilöllisyytesi. Ilmoittautuminen on mahdollista klo 10.00 alkaen. Käytännön järjestelyjen vuoksi valintakokeeseen osallistuvien suositellaan tulevan paikalle viimeistään tuntia ennen kokeen alkua.

KOKEESEEN MUKAAN
Valintakokeessa tarvitaan kuulakärkikynä ja kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti, henkilökortti, kuvallinen KELA-kortti).
Valintakokeeseen osallistuville annetaan käyttöön peruslaskutoimitukset käsittävä laskin. Omien laskimien käyttö on kielletty.
Koesaliin saa tuoda juoman kirkkaassa läpinäkyvässä pullossa, jossa ei ole etikettejä. Muita eväitä ei saa tuoda. Eväitä koskevasta rajoituksesta voidaan poiketa terveydellisten (esim. diabetes) seikkojen perusteella. Ole tarvittaessa asiasta yhteydessä yliopiston hakupalveluihin viimeistään kolme viikkoa ennen koetta.

Koetilanteessa ei saa olla mukana sähköisiä viestimiä (esim. kännykkä). Myös rannekellot tulee olla poissa koetilanteesta.

Jos tarvitset todistusta (esim. varusmiespalveluksessa olevat) valintakokeeseen osallistumisesta, saat sen pyytämällä valvojalta palauttaessasi vastauslomakkeen.

RUOKAILU (Lappeenrannan kampus)
Lounasta ja välipalaa voit ostaa kampusalueelta. Yliopiston päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on Kampuskioski, toisessa kerroksessa ravintola LUT Buffet ja kolmannessa kerroksessa Street Cafe.