Valintakoe

Valintakoe pidetään keskiviikkona 6.6.2018 klo 12.00-15.00. Valintakokeeseen osallistuvat kaikki muut hakijat, paitsi jo todistusvalinnassa hyväksytyt. Heille ilmoitetaan asiasta erikseen.

Vuoden 2018 valintakoekirjallisuus on nähtävillä kauppatieteet.fi -sivustolla.

KOEPAIKKA
Valintakoe tehdään siinä yliopistossa, jonka olet asettanut kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan hakukohteista prioriteetiltaan ensimmäiseksi tai ainoaksi hakukohteeksi. Koetilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua. Lappeenrannan ensisijaiseksi hakukohteeksi asettaneet tekevät kokeen Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla (Skinnarilankatu 34, 54850 Lappeenranta).

Ohjeita yliopistolle saapumiseen löydät Näin saavut meille -sivultamme.

ILMOITTAUTUMINEN
Valintakokeeseen ilmoittaudutaan valintakoepäivänä Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla. Ilmoittautuessa, samoin kuin koetilaisuudessa, on sinun todistettava henkilöllisyytesi. Ilmoittautuminen on mahdollista klo 10.00 alkaen. Käytännön järjestelyjen vuoksi valintakokeeseen osallistuvien suositellaan tulevan paikalle viimeistään tuntia ennen kokeen alkua.

KOKEESEEN MUKAAN
Valintakokeessa tarvitaan kirjoitusvälineet ja kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti, henkilökortti, kuvallinen KELA-kortti).
Valintakokeeseen osallistuville annetaan käyttöön peruslaskutoimitukset käsittävä laskin. Omien laskimien käyttö on kielletty.
Koesaliin saa tuoda juoman kirkkaassa läpinäkyvässä pullossa, jossa ei ole etikettejä. Muita eväitä ei saa tuoda. Eväitä koskevasta rajoituksesta voidaan poiketa terveydellisten (esim. diabetes) seikkojen perusteella. Ole tarvittaessa asiasta yhteydessä yliopiston hakupalveluihin viimeistään kolme viikkoa ennen koetta.

Koetilanteessa ei saa olla mukana sähköisiä viestimiä (esim. kännykkä). Myös rannekellot tulee olla poissa koetilanteesta.

Jos tarvitset todistusta (esim. varusmiespalveluksessa olevat) valintakokeeseen osallistumisesta, saat sen pyytämällä valvojalta palauttaessasi vastauslomakkeen.

RUOKAILU
Lounasta ja välipalaa voit ostaa kampusalueelta. Yliopiston päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on Kampuskioski (avoinna klo 8-15), toisessa kerroksessa ravintola LUT Buffet (lounasta voi ostaa klo 10.30-14.30) ja kolmannessa kerroksessa Street Cafe (avoinna klo 7.45-15.00).

MAJOITUS
Majoitusta ei ole järjestetty yliopiston toimesta. Majoittumismahdollisuuksia voit tiedustella esim. gosaimaa-sivuilta.