LUT School of Business and Management

Koulutamme tulevaisuuden ongelmanratkaisijoita ja tuotamme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää liiketoimintaa.

LUT School of Business and Managementin opetuksen ja tutkimuksen painopiste on kestävässä arvonluonnissa ja vastuullisessa liiketoiminnassa.

Tutkimukseen pohjautuvista koulutusohjelmistamme valmistuu kauppatieteiden kandidaatteja, maistereita ja tohtoreita. Lisäksi LBM on vahvassa roolissa liiketoiminta-analytiikan DI-ohjelmassa.

Meiltä valmistuvilla osaajilla on erinomaiset ongelmanratkaisukyvyt ja työelämävalmiudet. Koulutusohjelmistamme valmistuvat maisterit yöllistyvät erinomaisesti.

Tuotamme tieteellisen tutkimuksen keinoin korkeatasoista ja käytäntöön sovellettavaa tietoa yritysten ja julkisen sektorin kehittämistä ja yhteiskunnallista päätöksentekoa varten.

Nykyisessä strategiassamme keskeisiä alueita ovat:

• Innovaatiot ja kestävä arvonluonti
  • Pk-yritykset ja kansainvälinen yrittäjyys
  • Digitalisaatio ja liiketoiminta-analytiikka

Tutkimuksen tavoitteena on ymmärtää paremmin kestävään arvonluontiin johtavia tekijöitä eli toimintatapoja, joilla yritykset pärjäävät kansainvälisessä kilpailussa ja samalla toimivat taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla.

Sami Saarenketo
dekaani