left

LUT-yliopiston Lappeenrannan kampuksen kandidaattiohjelmat ovat laajuudeltaan 180 op ja johtavat tekniikan, kauppatieteiden tai yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkintoon suomenkielisissä ohjelmissa tai Bachelor of Science in Technology -tutkintoon englanninkielisissä ohjelmissa. Englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin voivat hakea sekä suomalaiset että kansainväliset opiskelijat.

Kandidaattiohjelmista on mahdollisuus jatkaa alan maisteriopintoihin (2 v, 120 op) LUTissa ja suorittaa myös diplomi-insinöörin, kauppatieteiden maisterin tai yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto.

Kaksoistutkinto-ohjelmat

Electrical Engineering ja Mechanical Engineering -ohjelmat toteutetaan yhteistyössä kiinalaisen Hebein teknillisen yliopiston (HEBUT) kanssa. Koulutukset ovat kaksoistutkinto-ohjelmia, eli tekniikan kandidaatiksi valmistuneet saavat tutkintotodistuksen molemmista yliopistoista.

Kaksoistutkinto-ohjelmiin sisältyy muun muassa kiinalaiseen liiketoimintaan, kulttuuriin ja tekniikkaan liittyviä valinnaisia sivuaineopintoja. Lisäksi ohjelmiin sisältyy kiinan kielen opintoja.

Suomenkielisten kandidaattiohjelmien seuraava hakuaika on 15.–30.3.2023 klo 15. Opinnot ohjelmissa alkavat syksyllä 2023. Ohjelmiin haetaan Opintopolku.fi-palvelussa.

Englanninkielisten tekniikan kandidaattiohjelmien seuraava hakuaika on tammikuussa 2024.

Kauppatieteet

Yhteiskuntatieteet

Tekniikka

Katso myös

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuukaudessa luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.