left

LUT-yliopiston Lappeenrannan kampuksen kandidaattiohjelmat ovat laajuudeltaan 180 op ja johtavat suomenkielisissä ohjelmissa tekniikan, kauppatieteiden tai yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkintoon.

Englanninkieliset kandidaattiohjelmat johtavat suomalaista kandidaatin tutkintoa vastaavaan Bachelor of Science in Technology tai Bachelor’s of Science in Economics and Business Administration -tutkintoon. Englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin voivat hakea sekä suomalaiset että kansainväliset opiskelijat.

Kandidaattiohjelmista on mahdollisuus jatkaa alan maisteriopintoihin (2 v, 120 op) LUTissa ja suorittaa myös diplomi-insinöörin, kauppatieteiden maisterin tai yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto.

Kaksoistutkinto-ohjelmat

Electrical Engineering ja Mechanical Engineering -ohjelmat toteutetaan yhteistyössä kiinalaisen Hebein teknillisen yliopiston (HEBUT) kanssa. Koulutukset ovat kaksoistutkinto-ohjelmia, eli tekniikan kandidaatiksi valmistuneet saavat tutkintotodistuksen molemmista yliopistoista.

Kaksoistutkinto-ohjelmiin sisältyy muun muassa tekniikkaan, kiinalaiseen liiketoimintaan ja kulttuuriin liittyviä valinnaisia sivuaineopintoja. Lisäksi ohjelmiin sisältyy kiinan kielen opintoja sekä Hebein tutkintoon kuuluva kiinan kielen testi.

Electrical Engineering ja Mechanical Engineering -ohjelmat toteutetaan Suomessa LUTin Lappeenrannan kampuksella.

 

Hakuajat

Suomenkieliset kandidaattiohjelmat:

  • hakuaika alkaa 13.3.2024 klo 8 ja päättyy 27.3.2024 klo 15

Englanninkieliset kandidaattiohjelmat:

  • seuraava hakuaika alkaa tammikuussa 2025

Kauppatieteet

Yhteiskuntatieteet

Tekniikka

Katso myös

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuukaudessa luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.